Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
700 küsür liralık bir mouse'u almayı düşündüğüne göre bütçe konusunda problemin olmamalı. Yani 700+ üstünede çıkabilirsin diye düşünüyorum. Burada alacağın mouse'un sensör kalitesinin iyi olmasına bak sonuçta bir kez alacaksın ve yıllarca kullanacaksın. Şimdiki mouselar gerçekten kaliteli hele ki bu fiyat bandında profesyonel üretilenler. Sonuçta bu mouselar 150-200 liralık mouselar ile karşılaştırılamaz. Bir oyuncu için en önemli olan nokta ergonomik tasarım, rahat kullanım, kablo kalitesi, sensör ve sensör çapı durumudur. Skatezlerinde kaliteli olması yıllarca kullanıma ekstra artılardan. Steelseries de oldukça kaliteli markalardandır ancak tam anlamıyla hem kablolu dizayn hem kablosuz dizayna sahip bir modeline şu aralar rast gelmedim.
Bana kalır ise bir mouse alacak isen hem kablolu hemde kablosuz dizayna yatkın olması seni rahat ettirir iki tip modülde de kullanabilmene olanak sağlar bu bağlamda önereceğim mouse net Asus Rog Spatha Kablolu/Kablosuz 8200 Dpı RGB mouse olacaktır. şuanki fiyatı 899 tl dolaylarında yalnız sensörü oldukça kalitelidir ki yılların markası Asusdan söz ediyoruz aşağı kalır yanı yok fazlası var iyice araştırır isen 780-790 tl dolaylarınada bulabilirsin.
Trust 22090 Gxt 108 Rampage SMX-G72. Steelseries Rival 300s. bunlar güzeldir kardeşim ama biraz pahali 300 400 arası idi illaki değişiklik olmustur ne sabit kalıyor ki