Oyunlarda olsun yada baska bişi yaparken devamlı degil ama aralıkla sag tık 2 kez tıklıyor bi türlü çözüm bulamadım mause markası bloody x7 a4tech baya kullanışlı bişi yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ama neden böyle bişi yaptı bilmıyoum
Güzel De Kardeşim hani sol tık daha cok kullandıgmız için sol tık gitmesi lazım ama sağ tık her zamana daha az kullanılan birşey ve bu arada lol oynamıyorum orda sağ tık çok fazla kullanıyorum Programı var kendisinin.her mousenin belli bir tıklama ömrü vardı eğer tıklama ömrü kısaldıysa yapar kanka eğer kullandığın mouse programında ayarlar düzgün ise dediğim gibi yapması normal bende g500 vardı iki kere sol tık atıyordu
kanka ayarlar kısmını bana at ss olarak bide tüm yazıları büyük yazmazsan forumda yasak bilgilendiriyim dedimGüzel De Kardeşim hani sol tık daha cok kullandıgmız için sol tık gitmesi lazım ama sağ tık her zamana daha az kullanılan birşey ve bu arada lol oynamıyorum orda sağ tık çok fazla kullanıyorum Programı var kendisinin.
pardon bilmiyordum resmi yükleyim büyük harf yasagınıkanka ayarlar kısmını bana at ss olarak bide tüm yazıları büyük yazmazsan forumda yasak bilgilendiriyim dedim
pardon bilmiyordum resmi yükleyim büyük harf yasagını
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buyur kardeşim ama burdan pek bişey anlarmısın bilmiyorum