mause ped dır buyuk ıhtımal.yada temız zanedıyorsun ama kırlıdır.remgı sıyahsa.guzelbu bulasık sungerıyle yıka.bırdaha takılmaz.arkadaşlar poly gold mousem takılıyordu yeni HADRON mouse aldım oda takılıyor sorun ne olabilir çoğu çözümleri yaptım olmadı mouse pad değiştirmedim bide
deniyecem teşekkür ederimmause ped dır buyuk ıhtımal.yada temız zanedıyorsun ama kırlıdır.remgı sıyahsa.guzelbu bulasık sungerıyle yıka.bırdaha takılmaz.
acaba usb ya da kartta bir sorun olabilir miarkadaşlar poly gold mousem takılıyordu yeni HADRON mouse aldım oda takılıyor sorun ne olabilir çoğu çözümleri yaptım olmadı mouse pad değiştirmedim bide
usb girişlerim yamulmuş olabilirarkadaşlar poly gold mousem takılıyordu yeni HADRON mouse aldım oda takılıyor sorun ne olabilir çoğu çözümleri yaptım olmadı mouse pad değiştirmedim bide
hocam farenin okuyucusunda sıkıntı olabilir yada kulandın yüzeyde sıkıntı olabilirarkadaşlar poly gold mousem takılıyordu yeni HADRON mouse aldım oda takılıyor sorun ne olabilir çoğu çözümleri yaptım olmadı mouse pad değiştirmedim bide