Mouse Tamiri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Beyler Şimdi Bende Bi Mouse Var Vura Vura bozduk Sağa Sola Gayet İyi Gidiyor Ama Mesala Yukarıya Kaldırıyom Aşşaga Dogru Çekiyor Titreye Titreye Aşşaga Kaydırıyom Yukarı Dogru Çekiyor Titreye Titreye İçin Açtım Baktım 2 Kurcaladım Birşey Olmadı Nasıl Hallederim ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam çöpe at bende aynısı oluyordu duvara vura vura parçaladım bide pahalı mouseydi içim yana yana çarptım duvara

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Eyw Sensör Kaymış Otuturamadım Bi Türlü İyi Kötü İdare Etcez Yapcak Bİşi Yok direk yukarı çıkartmayız sag sol yapa yapa çıkartırız

Üye
7 HİZMET YILI
Eyw Sensör Kaymış Otuturamadım Bi Türlü İyi Kötü İdare Etcez Yapcak Bİşi Yok direk yukarı çıkartmayız sag sol yapa yapa çıkartırız

Garantisi yok ise umudu kesecen başkan, Benim Logitech G300s'de de şu sol tık sıkıntı yaratmıştı bunlardaki kronik sıkıntıymış gerçi kimine denk geliyor kimine gelmiyor 2 sene sonra da baş gösterince garantisi zaten bittiği için kendim uğraşıp bir şekilde hallettim belirli bir süre sonra tekrar aynı durumlar yaşatınca kaldırıp attım bunlarda böyle ne yazık ki. Şuan Bloody kullanıyorum 4.senesi taş gibi vallaha, marka diye gidip alıyoruz hiç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...