mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kablosuz mouse kullanıyorum. bir süre sonra mouse hareket etmemeye başlıyor, tak çıkar yada girişi değiştirmek işe yaramıyor, bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka daha önceden var mıydı öyle bir sorun birde mausun marka modeli ney öğrenebilir miyim ? Normalde bende kullanıyorum ama sağlıklı değil o kadar logitech g403 ü öneririm biraz pahalı ama çok güzel

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka daha önceden var mıydı öyle bir sorun birde mausun marka modeli ney öğrenebilir miyim ? Normalde bende kullanıyorum ama sağlıklı değil o kadar logitech g403 ü öneririm biraz pahalı ama çok güzel
yok önceden dandik mouse alıp kırıp kırıp duruyordum. dedim güzelinden bi şey alayım bari. korona günlerinde aile pek salmadığından yakında bi marketten aldım 4TECH G3-200N

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yok önceden dandik mouse alıp kırıp kırıp duruyordum. dedim güzelinden bi şey alayım bari. korona günlerinde aile pek salmadığından yakında bi marketten aldım 4TECH G3-200N
kanka baktım şimdi senin mause da pek sağlıklı durmuyor benim düşüncem . İçini açabiliyorsan bir tozunu alsana lazer kısmının ondan yapıyor olabilir .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka baktım şimdi senin mause da pek sağlıklı durmuyor benim düşüncem . İçini açabiliyorsan bir tozunu alsana lazer kısmının ondan yapıyor olabilir .
bende baktım mouse tanmı diye, gene güzel yorumlar var ya, bilemedim daha yeni sayılır 2 haftalık, içini açabileceğimi sanmıyom, anlamam pek te, 2 haftada lazeri kapatacak kadar tozlanmamıştır herhalde ya :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende baktım mouse tanmı diye, gene güzel yorumlar var ya, bilemedim daha yeni sayılır 2 haftalık, içini açabileceğimi sanmıyom, anlamam pek te, 2 haftada lazeri kapatacak kadar tozlanmamıştır herhalde ya :d
Kankam bende aynı sorunu yaşıyordum temizliyordum geçiyordu yine pek farklı önerim yok kusura bakma yardımcı olamadığım için .

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeş bendede aynı ürün vardı interntten almıştım değiştrdim sorun çözüldü moustan galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...