razer mouse usb sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar 3 gündür bir problem ile karşı karşıyayım problem şu şekilde:

2 sene önce aldığım razer essential mouse 3 gün önce durduk yere "usb aygıtı tanınmadı" hatası vererek bozuldu. Ben bu hatayı gördüğümde ilk yaptığım şey usbyi takıp çıkarmak oldu. İşlemi
yaptıktan sonra mouse tekrardan çalışmaya başladı.

Ama bugün yeniden aynı hatayı aldım bu sefer tak çıkart işlemi de işe yaramadı. Gerçekten bozuldu mu dedim ama o da ne? Şimdi de geliyor 4-5 dakika sonra geri aynı hatayı verip gidiyor. Usbyi çıkartıyorum 1-2 saat bekleyip yeniden takıyorum ve döngü başa dönüyor :D

Lütfen yardımcı olun. (Bilgisayarlık bir durum yok 3 tane farklı bilgisayar,leptop ile denedim hepsinde sorun aynı.)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben de rival 600 var aynı hatayla karşılaşmıştım, yeni bir mouse aldım aradan 2-3 ay geçtikten sonra tekrardan geri takıp bi deneyeyim dedim o gün bugündür sıkıntısızı yaklaşık 5 aydır çalışıyor bir sıkıntı olmadan aynı o tarz bir şey olabilir bilmiyorum neden kaynaklandığını

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle ömrü dolmuş, link atmak yasak mı bilmiyorum ama youtube da "usb aygıtı tanınmadı sorunu kesin çözüm" yazdıkdan sonra 3dk 13sn lik video var belki çözersin ben öyle çözmüştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...