Çözüldü Mousem kaldırınca aşağı doğru kayıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loser
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba ben 1-2 yıl önce rampage smx-g72 greedy mouse aldım aldıktan 7-8 ay sonra mouseyi kaldırınca aşşağı doğru sanki spray atarmış gibi kayıyor düşük sens ile oynadığım için mouseyi kaldırmamda gerekiyor bu yüzden çok sıkıntı çıkarıyor ve insanlar beni hile diye reportluyorlar her şeyde sıkıntı çıkarıyor başka bir mousede bu olmuyor touchpadi kapatıp denedim yine aynı güvenli modda denedim fakat yine aynı bildiğiniz bir çözüm varmıdır acaba ? ayrıca mousenin kendi sitesinden orjinal uygulamasını yükledim ayarları sıfırla var onuda denedim yine olmadı aygıt yöneticisinden aygıtı sil dediler denedim çıkarıp tak yaptım mouseyi fakat hala aynı şey oluyor lütfen yardım edin

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kablosunda yaşanan bir temassızlık bile buna sebebiyet verebilir en iyisi mouseunuzu değiştirmek olacaktır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Altındaki optik sensör de bir sıkıntı olmadı dostum
Mouse nin başına bir durum gelmediyse mouse garantiye ver mouse yeni aldım diyorsun 2 yıl garantisi vardır elbet
Kablo yada tekerlek gibi kendi elinle düzeltebileceğin bir sorun olsaydı yardım ederdim ama bu durumun optik sensörden kaynaklandığını düşünüyorum yada optik sensörün lensinde bir zarar vermiş olabilirsin yada lens çok kirlenmiş olabilir

loser
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka garantiye vereceğim galiba ya en iyisi o olucak

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...