Seçkin Üye
mouse pad doesnt have effect
düzeleceğini sanıyorum ama sen yinede araştırArkadaşlar Logitech g402 kullanıyorum mousepad çöp oldu yeni bir tane lazım şimdikini masada kullana kullana altı iyice tırtıklı olmaya başladı altındaki o plastiklerin ucu havaya doğru kalktı yani mouseyi ileri geri yaparken takılma oluyor anlık mousepad alırsam bu çözüm düzelir mi eğer düzelirse ne tarz bi mousepad almam gerek
xtrac pads pıpper al benceI recommend steelseries. There are many sizes to choose from.
büyük derken? kaça kaç büyüklüğünde? merak ettim de benimde son dönemlerde mouse pad ile değişikliğe ihtiyacım vardı belki sizin söylediğiniz yeterinde büyük ise onu alacağımbüyük n11 den aldıgım mause pad 34 tl ye almıştım cs go m4 desenli fotoğrafımda var bakabilirsin linkini özelden atabilirim
bence alıyorken en iyilerinden al örnek vereyim logitech iyidirr ben kullanıyorumArkadaşlar Logitech g402 kullanıyorum mousepad çöp oldu yeni bir tane lazım şimdikini masada kullana kullana altı iyice tırtıklı olmaya başladı altındaki o plastiklerin ucu havaya doğru kalktı yani mouseyi ileri geri yaparken takılma oluyor anlık mousepad alırsam bu çözüm düzelir mi eğer düzelirse ne tarz bi mousepad almam gerek