Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk fps için konusayım, ben csgo ve valoda zamanında yuksek elolarda oynadım mousepadin aşırı kaliteli olmasına gerek yok, masana uygun ve arkana döndüğünde mousenin mousepadden çıkmayacağı bir boyutta mousepad işini görür, yok buzdanmış yok camdanmış yok süper kayıyomus fln sırf para tuzağı, mouse kaydıktan sonra pek bir şey fark etmiyor. valoda 0.32 sens 800dpi ile csde 1.8sens 400 dpi ile oynuyorum kullandığım mousepad glorious marka mousepad. amazonda 180-200 tl civarında satılıyor, gayet memnunum ki ben çok pis kullanmama rağmen halen gayet güzel. mousepad hakkında, biraz daha büyük olsa daha güzel olabilir ancak gayet güzel ve iş görüyor. googleye "glorious mouse pad" diye arat alışverişe gir orda amazonda var şuanda primen varsa 179 tl yoksa da ilk ay ücretsiz paparadan sanal kart oluşturup alıp sonra da kartı silebilirsin. bikaç tl çekip iade ediyor kontrol için daha ucuza gelir böylece.