Üye
Selam memoryhackers forum üyeleri ve yetkilileri bugün sizden bir ricam olacak
Moviestarplanet diye bir oyun var oyunun amacı arkadaş edinmek sohbet kurmak falan
Ama ben dahil çoğunluk kişi yıllık yani nadire itemler kasıyoruz
Yabancı biri programını yapmış ama satmıyor VİP karşılığı yapıyor
Bu renklerin orjinal rengi dışındaki renk (exo diyoruz buna oyunda) daha değerli oluyor ve takas değeride çoğalıyor tabii
Ben bayağı denedim yapamadım sizden ricam orjinal yada exo renk bir nadireyi başka bir renk ile değiştirmeyi bulurmusunuz?
size yardımcı olmak için programlar söyleyeyim
Charlesten : Burdan rengin HTML kodunu alıyorum ve diğeriyle değiştiriyorum evet rengi değiştiriyor ama kapayıp açınca gidiyor
Cheat engine : Kodlar buradan değiştiriliyor
Fiddler : Map remote yapımı için kullanılıyor
Hilesini yaparsanız çok seviniriz ve forum %25 falan daha büyür diye düşünüyorum çünkü oyunda nadire kasan kitle aşırı büyük. (alıntıdır)
Moviestarplanet diye bir oyun var oyunun amacı arkadaş edinmek sohbet kurmak falan
Ama ben dahil çoğunluk kişi yıllık yani nadire itemler kasıyoruz
Yabancı biri programını yapmış ama satmıyor VİP karşılığı yapıyor
Bu renklerin orjinal rengi dışındaki renk (exo diyoruz buna oyunda) daha değerli oluyor ve takas değeride çoğalıyor tabii
Ben bayağı denedim yapamadım sizden ricam orjinal yada exo renk bir nadireyi başka bir renk ile değiştirmeyi bulurmusunuz?
size yardımcı olmak için programlar söyleyeyim
Charlesten : Burdan rengin HTML kodunu alıyorum ve diğeriyle değiştiriyorum evet rengi değiştiriyor ama kapayıp açınca gidiyor
Cheat engine : Kodlar buradan değiştiriliyor
Fiddler : Map remote yapımı için kullanılıyor
Hilesini yaparsanız çok seviniriz ve forum %25 falan daha büyür diye düşünüyorum çünkü oyunda nadire kasan kitle aşırı büyük. (alıntıdır)