Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim:

firefox.png

:not:

Mozilla Corporation'un geliştirdiği ve dünyanın en popüler internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Firefox, kullanıcılarına verdiği önemi herkes bilmekte. Mozilla Firefox kullanmıyor olsanız bile illaki adını duymuş olmalısınız. Mozilla Firefox dün tamı tamına 15 yaşına bastı.

Bu yeni yaşa basması ile birlikte Mozilla Firefox'un ilk kararlı sürümü Firefox 1.0 (Phoenix), bundan 15 sene önce 9 Kasım 2004 tarihinde piyasaya adım atmıştı. Mozilla Firefox aslında tarayıcının soyu çok daha eskilere kadar dayanıyor. Firefox 1994 yılında piyasaya sürülen ve bir zamanlar internet tarayıcılarının devi olan Netscape Navigator'ın açık kaynaklı bir devamı olarak yayımlanmıştu. 2002 yılında Mozilla Application Suite paketi ile hayatımıza giren Mozilla, daha sonrasında tek başına çalışan Firefox 1.0 "Phoenix" ile büyük bir adıma atarak internet tarayıcısı olarak büyük bir adım attı.

Şu sıralar yaptığı yeni özellikler sayesinde kullanıcılarını mutluya çeviren Firefox; devamlı olarak güncellenmesi, kullanıcılarına karşı olan ilgisi ve hassasiyeti, veri gizliliğini ön plana koyması ve paradan önce kullanıcıya önem vermesiyle birlikte herkesin beğenisini almış bulunmakta.

Mozilla Firefox şu anda macOS, Windows, Linux, Android ve iOS platformlarına olan desteği devam etmektedir.​

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Chrome nın tırnağı olamaz :D

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Zaman ne çabuk geçiyor be point blank oynarken kullanırdım bu taracıyı

Özellikle Cheat engine 5.4 kullanırken falan facebook oyunlarında hile yapardım.

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Happy birthday Kyubiii!

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
chorme baya iyi :))

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Chrome ve opera aldı başını gitti usta. Mozilla kullanan pek yok ama o da iyi bir tarayıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...