Seçkin Üye
Arkadaslar tamir icin nereyi onerirsiniz
ama illa tamir ettiriceksen msi n servisine gönder mahalle dükkanlarına götürüp verme sakınArkadaslar tamir icin nereyi onerirsiniz
Faturasız olmuyor mu onların kayıtlarında illa ki vardırOrayla gorustum de fatura istiyorlar bense faturayi kaybettim
Aynen illa tamir ettireceksen servisten başka bir yere götürme, yalan olurama illa tamir ettiriceksen msi n servisine gönder mahalle dükkanlarına götürüp verme sakın
Forumda ilgilenen arkadas yok mu acabaservisine ver parası çok olur garantisi yoksa ama
Pm atabilir misinTecrübeli bayiilere götürebilirsin bu konuda reklam olmasın diye link vermiyorum benim bilgidiğim 2 tane çok iyi servisler var
Yani anca güvendiğin bayiler olabilir öbür türlü yazık olurTecrübeli bayiilere götürebilirsin bu konuda reklam olmasın diye link vermiyorum benim bilgidiğim 2 tane çok iyi servisler var
Servicepoint mi diyorsunuz yani ? Yoksa baska resmi servis var mi?msi servisini tek geçerim çok kaliteli iş çıkartıyorlar
biraz zor ama illaki alıcısı bulunurPeki tamir ettirsem sizce alicisi olur mu bu urunun 200 liraya tamir ettirip en azindan 400 e falan satmak isterim. B350m gaming pro