Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
msi-mod.png

En iyi GPU izleme programlarından olan MSI Afterburner bilgisayarınızı oyun içindeyken Ram GPU hatta sıcaklığı hakkında bilgi vermesini sağlayan programlardan bir tanesidir. Afterburner ile ekran kartınızı overclock edip, değerleri yakından izleyebiliyorsunuz. Araç, saat hızı, sıcaklık, RAM kullanımı, fan hızı, çekirdeğe göre işlemci kullanımı gibi ekran kartı parametrelerini grafikler üzerinde belirtiyor. İsterseniz, overclock profillerinin sistem başlangıcında etkin hale gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Oyun içi sol üstten kısaca ulaşabiliyorsunuz. MSI Afterburner çoğunlukla bilgisayarın ekran kartı üzerinde performans yükselmesi için yapılan overclock işlemleri sırasında kullanılıyor. Bilgisayarınıza ayrıyeten MSI Afterburner ile oyun içerisinde FPS oranını ekran üzerinde görüntüleyebiliyor. Kısaca Frapsın daha kullanışlı ve daha çok yönlü hali.Yaklaşık 38MB büyüklüğündeki bi uygulama. MSI After Burner’ın ücretsiz bir yazılım olması da işin en hoş bölümü.Aşşağıya Videolu detaylı anlatım ve linkini koyucağım. :mum:

:video:

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
//
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
muazzam bir uygulama a dan z ye sistemin her türlü sıcaklığı kullanımını gösteriyor

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aga kullanmayı bilmeyenler ordaki ayarları kurcalarsa ana karatlarını yakarlar valla

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekran kartını overclock yapmaya izin verir veya sıcaklığını gösterir kullanmayı bilmezsen elleme ekran kartını yakarsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aslında Çok korkutucu yok fakat bilinçsiz kullanıımdan sorun yaşatabilir Ardakaşlarım dikkatli olsunlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bilmeyen için korku salan uygulama

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
great application useful for those who don't know about it

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
MSI grafik kartlarına özel olmayan MSI Afterburner, en iyi GPU izleme programlarından bir tanesi. Afterburner ile ekran kartınızı overclock edip, değerleri yakından izleyebiliyorsunuz. ... MSI Afterburner çoğunlukla bilgisayarın ekran kartı üzerinde performans artışı için yapılan overclock işlemleri sırasında kullanılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekran kartı ayarları fan hız ayarı overclock

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Genelde Ekran kartını en üst düzeyde kullanımını sağlıyo yanı bır nevı ekran ekran kartını zırveye tasıyo gıbı

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Güzel uygulama. Ben şuan windowscare uygulamasını kullanıyorum onda ek olarak bu bilgileri de veriyor

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ekran kartında bellek hızı olsun işlemci hızı olsun artırma programı yani hız aşırtma

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
çok seviyorum bu uygulamayı ısı değerlerini kontrol etmek işime fazlasıyla yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Emeğine sağlık. Bende bunu arıyordum. Çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...