Msı Afterburner Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim sistemimde Msı Gaming x gtx 1080 ekran kartım var bu ekran kartının fanlarını sadece msı afterburner ile çalıştırabiliyorum ama her PC'yi kapatıp açtığımde fanlar duruyor yine programı açıp çalıştırmam gerekiyor bunu kalıcı çalışır hale nasıl getirebilirim afterburner kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi .. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Fanlar yük altında çalışıyor otomatik ekran kartın zorlanmıyorsa fanlar gereksiz yere çalışmaz. Ekstra bi ayar yapmanıza gerek yok bence.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Fanlar yük altında çalışıyor otomatik ekran kartın zorlanmıyorsa fanlar gereksiz yere çalışmaz. Ekstra bi ayar yapmanıza gerek yok bence.
Rdr 2 gta 5 ne bilim black desert gibi oyunlarda sıkıntı yapıyor arada bi takılma kasma yapıyor fanları açınca düzeliyor sürekli onla uğraşmak istmiyorum bile biri yardımcı olabilirmi ?

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fanlar sadece bazı durumlarda çalışır dostum. Senin fanı çalıştırmana gerek yok. Örneğin ekran kartının ısısı belli bir derecenin üzerine çıkarsa fanlar çalışmak durumunda kalır.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Fanlar sadece bazı durumlarda çalışır dostum. Senin fanı çalıştırmana gerek yok. Örneğin ekran kartının ısısı belli bir derecenin üzerine çıkarsa fanlar çalışmak durumunda kalır.
Halletim Emmi oğlu Biraz kurcaladım ayarları buldum sonunda ayarlar kısmında otomatik fan diye bişe vardı orası aktifse belirli bi süre çalışıp kapatıyor kendini dediğiniz gibi orayı kapatınca sen ne ayar yaparsan onda kalıyor

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Halletim Emmi oğlu Biraz kurcaladım ayarları buldum sonunda ayarlar kısmında otomatik fan diye bişe vardı orası aktifse belirli bi süre çalışıp kapatıyor kendini dediğiniz gibi orayı kapatınca sen ne ayar yaparsan onda kalıyor
süper sevindim. kolay gelsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çözüldüyse konuyu kapatabilirsin

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Fanlar zor durumda çalısır zaten senin açmana gerek yok...

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
fanları sen açarsan devamlı ömrünü çok kısaltırsın zaten çalışmak istediginde çalısır o :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...