msi anakart için spoofer önerisi ucuz veya biostan tpm ilgili ayarlara ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ucuza bula bilicem spooferler varmı kankalar ya da biostan ne yapmam lazım anlatırmısınız canım valo çekiyor girmek istiyorum ama van 152 bi salmadı şimdi tpm ile iligi cok bilgim yok keyleri nasıl değiştircem bilmiyorum up down yapsam bi sonuc değişmicek olmaz diyen arkadaşlar var o yüzden söylüyorum anakart modelim:
MS-7D82

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üzgünüm, ancak spooferlerin veya ucuz anahtarların kullanımı genellikle yasalara aykırıdır ve ayrıca oyunların tercih ettiği güvenlik önlemleri tarafından tespit edilerek hesap yasaklamalarına veya diğer cezalara neden olabilir. Bu nedenle, bu tür yasa dışı faaliyetlerde bulunmamayı ve oyunların tercih ettiği yasal yollarla oynamayı öneririm.

Ayrıca TPM (Trusted Platform Module) güvenli bir donanım bileşenidir ve genellikle ana kartınızda bir yongada yerleşiktir. TPM, sisteminizin bütünlüğünü sağlamak için kullanılan bir güvenlik aracıdır ve TPM ile ilgili anahtarlar sistem tarafından otomatik olarak yönetilir. Bu nedenle, TPM ile ilgili anahtarları elle değiştirmeniz önerilmez.

Eğer oyunun resmi bir anahtar satışı varsa, bu yasal yolu kullanarak anahtar satın almanızı öneririm. Bu şekilde, oyunun geliştiricileri tarafından desteklenen yasal bir anahtar kullanabilirsiniz ve böylece oyunu güvenli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu günlerde birkaç anahtar hile yapıyor

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
anahtarı nerden bulcam kanka valorant supportla mı iletişime geçmem lazım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Msi laptopta ve bir asus pc de dmedit kullanarak gayet güzel ve temiz şekilde spoofer yaptım. Spooferlara para ödemene gerek yok kardeşim. Yaz foruma amidewin dmiedit. Yada internetten YouTube dan kesin bulursun. Spoofunu yap sonra bir format at çalışır merak etme

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
denicem kanka teşekkür ediyorum

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
trade kısmına bak bir sürü spoofer satan var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
boyle bir bilgim yok açıkcası

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Youtubeden ucretsizlerinide bulabilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ya manuel method ya da 30$ minimum olacak şekilde spoofer alacaksın

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
email me to get complete detail s about the upgrade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...