Valorantta spoofer olmadan ban kaldırma nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
herkese iyi forumlar arkadaşlar sorum olcaktı valorantdan ban yedim bunu nasıl kaldırıcam spoofer olmadan tavsiyeniz nedir ve bios için amidewin kullandım smbios hatası aldım bi türlü biosu hallemedim en eski sürüme cektim işlemleri tekrar yaptım sonuc aynı interneti yolları denedim ama gene veri alamadım anakartın tpm kapattım windows sıfırladım ve internetiki yolları denedim gene aynı hatayı almaya devam ettim ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum ?

Anakart modelim: MSI PRO H410M-B​

windows sürümüm:windows 10 2h22​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
makine id,mac ve ip değiştir bir ihtimal çözüm olabilir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
yapamazsın her türlü val 5 alırsın spooferli bile çözülmüyor bazen

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk anlıyosan anakartını raid atabilrsin ama tavsiyem anlamıyorsan hic bulasma yoksa yeni bir anakrt alman gerekebilir

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mümkün değil diye biliyorum

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk anlıyosan anakartını raid atabilrsin ama tavsiyem anlamıyorsan hic bulasma yoksa yeni bir anakrt alman gerekebilir
yok anlıyorum dostum eyw denicem bu yöntemi

anakarta şuan hiç dökecek param yok malum türkiye de yaşıyoz bidaha anakarta para vermem bi yolunu bulup oynicam ya spoofer alcam son care

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Riot çok akıllı ve iyi
kusura bakma da riot hiç akıllı değil hala hileler var oyunda spoofer kullanıyor millet hilenin içine geçiyo biz hile acınca tabi gariban hile kullanmaması lazım aşa yatıyor şuan valorant v sini açamıyorum makinada ztn spoofer için güzel paralar istiyolar yani paran varsa valoranta kralsın bu kadar riot bunları da önüne geçerse ozaman tamam dicem ama geçemiyor ve geçemicekte niye akıl kafa yok valla ban yesemde umurda değil ztn büsürü fps mmo oyunu var yükle oyna pcim de cok şükür acıyo umurda değil valorantdan ban yemem ha param olunca alırım spooferi acarım paşalar gibi oynarım yani riot kafasızlıgın önünde gideni daha free hacklere çözümü zor bulıuyolar riotan cacık olmaz daha loldeki sclere el atamadılar sen gelmişsin burda akıllı ve iyi diyorsun yanılıyorsun dostum yorum yapıyorsanda böyle yorumlar yapma boş yorum yapmışsın riot ne akıllı ne de iyi bizim işimize geliyor böyle de devam etsin riot kendini düzeltmesi sürece bişey yapamaz tr ekibininde yapma bilecenide sanmıyorum korkuyolar umarım bu denge hiç bolumaz böye devam eder biz de kazanmaya devam ederiz riotun bizden böyle korkması kadar iyi bişey yok :)

riot enayi kanka o yüzden skıntı yok ben sadece tpm den ban yedim spoofer çaksam yeter o da para olunca yapcam artık yapacak bişey yok parayı ver düdü cal

yorumlarınız için teşekkür ederim carenin son yolunun anakarta raid ya da spoofer olduna karar verdim admin konuyu kilitlerimisin teşekkür ederim dostlarım destekleriniz ve yardımlarınız için

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spofer ile çözülmesi kolay bişey değil sanki

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ücretsiz ve bir spoiler olmadan elde etmek mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
spoofersız olmaz kanka ücretsiz spoofer bulursan bi yerden dene

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ücretsiz olmaz diye düşünüyorum knk. ama denemekte fayda var

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
imkansiz kanka ilk yedigin hwid baniysa 3ya da 6ay sonra kaldiriyo olmalari lazim

OTA

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ya anakart degıseceksın

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
spoofer olmadan kalkmaz diye biliyorum çünkü mac fln değiş gene kalkmaz spofer almaya çalış olmazsa bekle 3 4 ay içinde açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...