Casper'ın sitesinde herhangi alakalı bir şey bulamadım. Kendi 3 5 şeyini koymuş. Onun dışında benimki gibi ürünlerin Driver veya BIOS'ları mevcut değil. Belki de ben yanlış bakmışımdır, tasarımını beğenmedim sitelerinin zaten...Casperın asıl kendi sitesinde anakart driverları haricinde
Bios için uptade yüklenildigini biliyordum fakat eski anakartlarda bazen format sonrası yada win 10 da iken bios yükseltmesini kabul etmiyor eski oldukları için
♦♥♥♥♦
Evet, problem M-Flash'ın USB Bellek içerisindeki güncelleme dosyasını görememesi.bios ekranına gidebiliyor musun peki?
Bu bilgiyi nereden edindin?kankim bu anakart çok eski bios güncellemesi kabul etmiyor
hocam benim samsung pc'de de olmustu bu. bios update edememistim. şimdi pc değiştirdim, bunun çözümü olduğunu sanmıyorum. ben ne yaparsam yapayım bios'a bile giremiyordum. sana ondan sormustumBu bilgiyi nereden edindin?
O yanıtı size yazmadım. Size yazdığım yanıt, etiket attığınızın iki üstündeki yorum.hocam benim samsung pc'de de olmustu bu. bios update edememistim. şimdi pc değiştirdim, bunun çözümü olduğunu sanmıyorum. ben ne yaparsam yapayım bios'a bile giremiyordum. sana ondan sormustum
kusura bakmayın. sadece yardımcı olmaya çalışmıştım:/O yanıtı size yazmadım. Size yazdığım yanıt, etiket attığınızın iki üstündeki yorum.
kötü bir şey yazmadım karışıklık olmuş. Müsait bir anda sırayla bakın mesajlarakusura bakmayın. sadece yardımcı olmaya çalışmıştım:/
Aynı olay banada oldu gittim gücelletirdim yetkili servise gidipHerkese merhaba.
M-Flash ile anakartımın BIOS sürümünü bin türlü güncellemeyi başaramadım. Bu test uygulamasına göre MSI'ın sitesinde bile olmayan cilalı taş devrinden kalma bir BIOS kurulu ve tarihine göre konuşmak gerekirse anakart defalarca kez BIOS Update almış durumda. Sağ olsun M-Flash ısrarla USB Sürücü içerisindeki BIOS Update'leri görmediği için bir türlü güncelleştiremedim. Anakart'ın ilk sahibi ben değilim, o yüzden nereden satın alındığını bilmiyorum. Casper BIOS'u mu bulmam gerekli?
Anakart: MSI z170A PC-Mate
Yardımlarınızı beklemekteyim, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 45468
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?