MSI Clutch GM11 Rust için makro yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba. MSI GM11 Fareye sahibim. Bloody tarzı bir uygulama ile fareme bir komut yazıp oyunda bunu kullanmasını sağlayabilir miyim acaba? Veya bloody'nin uygulamasıyla birlikte de bu yapılabilir mi? Kısacası ben bu fareyle Rust'ta ban yemeden makro kullanabilir miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Dostum Bloody'nin programı sadece kendi mauselerine destek veriyor bende Bloody V7MA var Rust için almıştım bu mauselerde Core olayı var program onu tanıyor.
2. olarak ya mausenin kendi programında yazacaksın yada başka yol bulucaksın ama çok zor server adminleri yaşatmıyor bilgin olsun. lanet olası 'Combatlog' olayı her türlü ele veriyor seni boşa uğraşıp kendinide yorma

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum Bloody'nin programı sadece kendi mauselerine destek veriyor bende Bloody V7MA var Rust için almıştım bu mauselerde Core olayı var program onu tanıyor.
2. olarak ya mausenin kendi programında yazacaksın yada başka yol bulucaksın ama çok zor server adminleri yaşatmıyor bilgin olsun. lanet olası 'Combatlog' olayı her türlü ele veriyor seni boşa uğraşıp kendinide yorma
Reis şu Combatlog olayı bir benim oynadığım sunucularda çalışmıyor herhalde. Şimdi emin olamam tabi ki ama 10 kişiden 3 ü makro kullanıyor neredeyse. Bloody'ler de sunuculara giremiyor olması lazım. E bu adamlar bu hileleri nasıl yapıyor o zaman anlamıyorum. Ban da yemiyorlar yani. Tamam AK ile çok güzel spray atıyor olabilirsin de nokta da atamazsın illa kaçırırsın imkanı yok. Adamın var 400 saati ilah gibi AK kullanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
logitech g hub diye bi program vardı mousen logitechse bak

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...