Reis şu Combatlog olayı bir benim oynadığım sunucularda çalışmıyor herhalde. Şimdi emin olamam tabi ki ama 10 kişiden 3 ü makro kullanıyor neredeyse. Bloody'ler de sunuculara giremiyor olması lazım. E bu adamlar bu hileleri nasıl yapıyor o zaman anlamıyorum. Ban da yemiyorlar yani. Tamam AK ile çok güzel spray atıyor olabilirsin de nokta da atamazsın illa kaçırırsın imkanı yok. Adamın var 400 saati ilah gibi AK kullanıyor.Dostum Bloody'nin programı sadece kendi mauselerine destek veriyor bende Bloody V7MA var Rust için almıştım bu mauselerde Core olayı var program onu tanıyor.
2. olarak ya mausenin kendi programında yazacaksın yada başka yol bulucaksın ama çok zor server adminleri yaşatmıyor bilgin olsun. lanet olası 'Combatlog' olayı her türlü ele veriyor seni boşa uğraşıp kendinide yorma
MSI DragonCenter var benim bildiğim sadece. Ondan da RGB falan ayarlıyorsun sadece. Makro atayamıyorum. Araştırdım da bulamadım eğer varsa MSI'ın makro programı.Kendi maco programı var ise yapabilirsin
Makro programlarını tespit edebiliyorlarmış sanırım. Bloody yazılımı kendini kapatsa bile farede kayıtlı falan mı ne kalıyormuş. O yüzden ban yemiyorlar. O tarz bir program varsa kullanabilirim.knk onun yerini makro programı yukle
MSI.logitech g hub diye bi program vardı mousen logitechse bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?