Onaylı Üye
eğer işlemci i5 filansa yüksek ayarlarda oynayabilirsinMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
eğer işlemci i5 filansa yüksek ayarlarda oynayabilirsinMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
evet cok güzel oynanır ama biraz kasma yapabilirMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
Gayet rahat oynarsınMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
16 gb ram r3 2200g işlemciBu konularda sadece gpu yeterli olmuyor tabikide , islemcin ssd ve ram da dahil onlarida yorum yapsan soyleye biliriz
kanka aslında pek ekrankartı onemlı degıl pubg mobılde ama ekran kartın gayet yeterlıMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
knk 920 fps hdr oynarısssssMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
Genellikle pubg mobile kasan bir oyun , nedenini soylersen cunki tam ekran olarak yapilmamis ve bilgisayar oyunu degildir. Emulator ile degistirilir ve pc de oynanir. Soyle soyluyum oyunu normal olarak 90 fps de oynarsin ama yuksek performans bekleme , cunku bende bile ryzen 5 5500 gtx 1660 super kullanmama ragmen oyunda tam performans alamiyorum. Orjinal pubg super performans aldigim haldi ultra grafiklerde oynadigim halde pubg mobilde cok kotu sergiliyor .16 gb ram r3 2200g işlemci
cok rahat bir şekilde oynaya bilirsin güzel bir ayar ile benim eski ekran kartım 1030 idi rahat oynuyordumMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?
bendede o ekran katı var ve ksama olmadan 90 fps oynanıyoMSI 1060 6 GB bu kartla PUBG Mobile oynayabilir miyim emülatorden kasmadan?