letgodan hızlı bir şekilde alıcı bulursun ama ölücüler çok fazlaİlk ekran kartım rx590 aldığım için satacağım tertemiz sıkıntısı yok nerden en hızlı ve kaça satabilirim
Ben facebook marketten çok kolay alıcı bulmuştum orada diğer sitelere göre daha fazla müşteri dönüyor.rx590 aldığım için gtx960 ı satıyorum
Piyasa da 2000-3000 arası satılıyor fakat alıcı bulması çok zor olur ama satmaya kalkışıcaksan 2000 civarına koy derim ben.İlk ekran kartım rx590 aldığım için satacağım tertemiz sıkıntısı yok nerden en hızlı ve kaça satabilirim
Letgo'da hızlı satılıyor ama fiyatı çok öldürüyürlar 2000 lik şeye 800-900 diyorlarLetgo'da hızlı satılır
2000 tl'ye rahat alıcı bulursun.İlk ekran kartım rx590 aldığım için satacağım tertemiz sıkıntısı yok nerden en hızlı ve kaça satabilirim
letgo keko kaynıyor yaLetgo'da hızlı satılıyor ama fiyatı çok öldürüyürlar 2000 lik şeye 800-900 diyorlar
ssd ihtiyacım var onu alıcambu arada bunu değerlendir 3-4 k ya sat r7 240 al çok iyi kafa tutar yani 1k fiyatı var zaten diğeriylede eksiklerini tamamlarsın
süper kaçlık alıcaksınssd ihtiyacım var onu alıcam
500gb kaliteli bişey almayı düşünüyorumsüper kaçlık alıcaksın