Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Beyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
msi tabiki kalite ve işlemcisi olarak görünüş olarak tabiki msi bende kullanıyorum hiç bir sıkıntısını gormedim güvenle alabilirsin dostumBeyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
Arada çok para oynuyor kafamı o karıştırdımsi tabiki kalite ve işlemcisi olarak görünüş olarak tabiki msi bende kullanıyorum hiç bir sıkıntısını gormedim güvenle alabilirsin dostum
msı 3080 daha iyi sanırımBeyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
Asus her zaman bana daha fazla güven verir.Beyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
görünüş asus ama msi daha iyiBeyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
msı 3080 tabiki bende onu kullanmıştımBeyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?
asus daha iyi bence kalite performans olarakBeyler selam ekran kartı alacağım asusun Rog serisi 3080 ve msı 3080 ti var hangisi tercih edilmeli sizce ?