haklısınBence Asus Uzun vadede güzel
eyvallah hocam çok detaylı yazmışsın eline sağlıkAsus kullanıyorum memnunum fakat laptop olduğu için ufak ekran hz problemleri olabiliyor asusun güzel cidden yeni nesil oyunları destekleyen bir sistemini alacaksan epey bi süre işini görür. Ha öyle normal oyunlar iş sohbet dizi film vb diyorsan çok uzun aktif oyun oynamıcaksan lenovo veya önerim Msi iyidir.
Yani ytdeki o videolara inanma aldanma epey msi çok iyi haha gibisinden ..
Hocam zaten Msi nin üstüne oyuncu laptopu varmı bilinmezbir monster notebook sever olarak benim tercihim msı dan yana
neden derseniz msı zaten işlemcisinden tutun tasarımına kadar oyuncu-performans odaklı pc'ler üretiyor
Hocam zaten denilene göre Asus baya kaliteliBütçe varsa tabi ki 2070 Superli Lenovo ancak MSI ve Asus arasında seçicek olursam 50 dolar daha pahalı olan 2070'li Asus alırdım.
Asus uzun vadede güzel iş görecektir farkındayım ama ben daha çok oyun odaklı olarak Msi den yanayımBence Asus Uzun vadede güzel
Hocam en ince detayına kadar yazmışsın eline sağlık ama cidden tuşları nasıl bozuluyor akıl alır gibi değilSana tavsiyem kesinlikle lenovo veya asus alman msi da 2060 var hiç bulaşma bende lenovo legion y520 var i7 7700hq gtx 1060 2-3 sene önce almıştım benimde ekran kartım max q dizayna sahip linkdekide 2070 max q sıcaklı kdğerleri normal bi 2070 e göre çok daha düşük olucaktır fakat çekirdek hızı daha düşük olur ekran kartının bu da demek oluyor ki biraz fps düşüşü yaşarsın normal 2070 e göre dizayn olarak en şık asus benceama lenovonun soğutmasınıda ben beğeniyorum şahsen şu ana kadar lenovoda yaşadığım tek sıkıntı tuşların altındaki plastik yapının uçlarının eriyip artık tutmamasıydı servise sorunca tüm klavyeyi dğeiştiriyoruz dediler bende f7 ve f8 tuşunun palstiğini taktım w ve a tuşu yerine onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana ama ayrıca lenovo 1tb ssd diyor asus 512 tüm oyunlarını ssdye kurmayı seviyorsan lenovo daha iyi olabilir tabi asus alıp ssd takviyeside yapabilirsin kısaca ya asus ya da lenovo al derim fakat lenovo biraz daha pahalı onun yerine asus alıp o aradaki fiyat farkıyla mouse klavye falan alırsın belki mekanik klavye takıntın varsa iyi forumlar
monster şuanda bu kaliteye ulaşmış durumda dostumeyvallah hocam çok detaylı yazmışsın eline sağlık
Hocam zaten Msi nin üstüne oyuncu laptopu varmı bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?