Onaylı Üye
Anlamadım ? Ne Alakabom topico gostei
Üstad Düşündümde İlçede Yaşıyorum Burda Temiz Yapacak Birisi Zor Kendim Yapabilirmiyim Acaba Anlamam Fazla O İşlerdenTermal macununu yenilemeyi düşündün mü
Termal macunun varsa rahatlıkla yaparsın YouTube üzerinde Nejdat Delioğlu Termal Macun diye aratırsan güzel anlatımlı videoyu görebilirsin.Üstad Düşündümde İlçede Yaşıyorum Burda Temiz Yapacak Birisi Zor Kendim Yapabilirmiyim Acaba Anlamam Fazla O İşlerden
Üstad kasanın hava akışı çok iyi 6 tane fan var 700 watta power aldım geçen ay batlefield 1 de 75 dereceyi görüyor yarım saattehavalarda çok sıcak olduğu için 10 15 derece biniyor üstüne bende aynı sorundan muzdaripim kasayı kokla böyle yanık kokusu gibi bir koku geliyorsa toz birikmiş olabilir ayrıca kasanın konumunu değiştirdin mi? hava çıkışının olduğu kısımlar dar ve havasız bir yere bakıyorsa sıcak hava düzgün tahliye olmaz buda normalden daha sıcak olmasına neden olabilir.
Ha bu arada hangi oyunu hangi ayarlarda kaç saat oynayınca 75 dereceyi görüyorsun? bunu söyler misin?
ekran kartıyla fanın birleştiği noktaya bezelye büyüklüğünde termal macun bırakıyorsun zaten diş macunu gibi akışkan bir madde bu macun fanı macunun üzerine yerleştirmen yeterli o kendisi dağılıyor. Vee unutmadan hiç ekran kartının fanını çıkarttın mı? eğer çıkarttıysan macun sürmen gerekiyor çünkü o macunun işlevi yok oluyor fanı çıkarınca.Üstad Düşündümde İlçede Yaşıyorum Burda Temiz Yapacak Birisi Zor Kendim Yapabilirmiyim Acaba Anlamam Fazla O İşlerden
Tamam Hocam teşekkür ederim deneyeceğimde birde şuanki işlemcim i3 9100f 1900 tlyi geçmeyecek işlemci anakart önerirmisinizTermal macunun varsa rahatlıkla yaparsın YouTube üzerinde Nejdat Delioğlu Termal Macun diye aratırsan güzel anlatımlı videoyu görebilirsin.
2020 Bilgisayarları ile ilgilenmiyorum. Kusura bakma.Tamam Hocam teşekkür ederim deneyeceğimde birde şuanki işlemcim i3 9100f 1900 tlyi geçmeyecek işlemci anakart önerirmisiniz
yok hocam ben ekran kartına hiç karışmadım aldığım gibi duruyorekran kartıyla fanın birleştiği noktaya bezelye büyüklüğünde termal macun bırakıyorsun zaten diş macunu gibi akışkan bir madde bu macun fanı macunun üzerine yerleştirmen yeterli o kendisi dağılıyor. Vee unutmadan hiç ekran kartının fanını çıkarttın mı? eğer çıkarttıysan macun sürmen gerekiyor çünkü o macunun işlevi yok oluyor fanı çıkarınca.
hmm macun eskidiyse ısıyı düzgün yayamaz ve ısınma problemi ortaya çıkar sen hiç bakmamışsın böyle olması normalyok hocam ben ekran kartına hiç karışmadım aldığım gibi duruyor
işte anakart ve işlemci toplam 1900 max 2000 arası olması lazımvalla benim tavsiyem ryzen işlemci ryzen 3600 ama anakartı değiştirmek zorunda kalırsın i7 işlemcilere kafa tuyor fiyatıda ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?