Msı Rx 580 Isınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hmm macun eskidiyse ısıyı düzgün yayamaz ve ısınma problemi ortaya çıkar sen hiç bakmamışsın böyle olması normal
peki buna işlemcinin macunu duruyor ondan sürsem sıkıntı olmaz demi farklı bi macuna gerek varmı

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kendiliginden oluyor büyük bir ihitimal 1 gün lük de olak gerekiyor herhalde bende onu yapıyorum şimdi .D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tamam hocam teşekkürler son bi sorum olacak bu onaylı üye 50 mesajda oluyor galiba kendiliğindenmi oluyor başvurumu yapıyoruz
2 günlük üye olmanız gerekiyor ve 50 mesajı tamamladığınızda 10 dakika içinde filan onaylı üye oluyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 günlük üye olmanız gerekiyor ve 50 mesajı tamamladığınızda 10 dakika içinde filan onaylı üye oluyorsunuz
Tamam Hocam Sağolun
Post automatically merged:

Arkadaşlar Hepinize Güzel Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim Macunu Değiştirmeyi Deneyeceğim Konu Kapatılabilir

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Termal macunu kontrol et - yenile
Fanlarının çalıştığından kasa içinin serin olduğundan emin ol
Driverlerini kurup kontol et
Ve yaz mevsiminde olduğumuzu unutma, eğer sistem güneş alıyorsa yada oda sıcaklığın yükseliyorsa bundan kaynaklıdır. Gölgeye koymayı deneyip ekstra fanlarla kasa içini serin tutmaya çalışabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Termal macunu kontrol et - yenile
Fanlarının çalıştığından kasa içinin serin olduğundan emin ol
Driverlerini kurup kontol et
Ve yaz mevsiminde olduğumuzu unutma, eğer sistem güneş alıyorsa yada oda sıcaklığın yükseliyorsa bundan kaynaklıdır. Gölgeye koymayı deneyip ekstra fanlarla kasa içini serin tutmaya çalışabilirsin.
Tamam Hocam Teşekkürler

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum takma kafana rx570-rx580 kartlar bu aylarda 90 dereceyi görmediği taktirde sıkıntı çıkartmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum takma kafana rx570-rx580 kartlar bu aylarda 90 dereceyi görmediği taktirde sıkıntı çıkartmaz.
Valla ne biliym hocam halbuki 6 tane fan var hayvan gibi soğutuyor geçen rastgele camını elledim ateş gibi çıkardım baktım ekran kartı yanıyor sonra msı afterburnerden fan hızını yüzde 80 e çektim biraz kafa ağrıtıyor ama 45 dereceyi geçmedi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Valla ne biliym hocam halbuki 6 tane fan var hayvan gibi soğutuyor geçen rastgele camını elledim ateş gibi çıkardım baktım ekran kartı yanıyor sonra msı afterburnerden fan hızını yüzde 80 e çektim biraz kafa ağrıtıyor ama 45 dereceyi geçmedi
dediğim gibi sen fazla kafana takma zamanında rx570 rog strix kullandım bu dereceler normal :)
elindeki seri armor serisi olsaydı o zaman tutuşurdun :D soba mübarek

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hola bro , yo te quiero aconsejar algo , las rx580 calientan todas , yo tenia la rx580 nitro de 8gb y calentaba llegaba a los 60 si le pones los coolers a 60 % con el programa afterburner . la vendi y me conpre la gtx1650 super y chau los problemas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...