- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
peki buna işlemcinin macunu duruyor ondan sürsem sıkıntı olmaz demi farklı bi macuna gerek varmıhmm macun eskidiyse ısıyı düzgün yayamaz ve ısınma problemi ortaya çıkar sen hiç bakmamışsın böyle olması normal
hayır aynı macunu kullanabilirsinizpeki buna işlemcinin macunu duruyor ondan sürsem sıkıntı olmaz demi farklı bi macuna gerek varmı
tamam hocam teşekkürler son bi sorum olacak bu onaylı üye 50 mesajda oluyor galiba kendiliğindenmi oluyor başvurumu yapıyoruzhayır aynı macunu kullanabilirsiniz
2 günlük üye olmanız gerekiyor ve 50 mesajı tamamladığınızda 10 dakika içinde filan onaylı üye oluyorsunuztamam hocam teşekkürler son bi sorum olacak bu onaylı üye 50 mesajda oluyor galiba kendiliğindenmi oluyor başvurumu yapıyoruz
Tamam Hocam Sağolun2 günlük üye olmanız gerekiyor ve 50 mesajı tamamladığınızda 10 dakika içinde filan onaylı üye oluyorsunuz
Tamam Hocam TeşekkürlerTermal macunu kontrol et - yenile
Fanlarının çalıştığından kasa içinin serin olduğundan emin ol
Driverlerini kurup kontol et
Ve yaz mevsiminde olduğumuzu unutma, eğer sistem güneş alıyorsa yada oda sıcaklığın yükseliyorsa bundan kaynaklıdır. Gölgeye koymayı deneyip ekstra fanlarla kasa içini serin tutmaya çalışabilirsin.
Valla ne biliym hocam halbuki 6 tane fan var hayvan gibi soğutuyor geçen rastgele camını elledim ateş gibi çıkardım baktım ekran kartı yanıyor sonra msı afterburnerden fan hızını yüzde 80 e çektim biraz kafa ağrıtıyor ama 45 dereceyi geçmediDostum takma kafana rx570-rx580 kartlar bu aylarda 90 dereceyi görmediği taktirde sıkıntı çıkartmaz.
dediğim gibi sen fazla kafana takma zamanında rx570 rog strix kullandım bu dereceler normalValla ne biliym hocam halbuki 6 tane fan var hayvan gibi soğutuyor geçen rastgele camını elledim ateş gibi çıkardım baktım ekran kartı yanıyor sonra msı afterburnerden fan hızını yüzde 80 e çektim biraz kafa ağrıtıyor ama 45 dereceyi geçmedi
yesBeyler Ekran Kartım Msı Rx580 Gaming 8 Gb 256 Bit Modeli 2 Yıldır Kullanıyorum Sıkıntısız Ama Son 1 Aydır Oyunlarda 75 Dereceyi Görüyor Elimi Atamıyorum Isıdan Normalmi Değerler Normal Değilse Ne Yapabilirim ?
Gaming Serisi Candır Şaşmamdediğim gibi sen fazla kafana takma zamanında rx570 rog strix kullandım bu dereceler normal
elindeki seri armor serisi olsaydı o zaman tutuşurdunsoba mübarek
msi = asus > tüm markalarGaming Serisi Candır Şaşmam
alakası olmayan sorular sormayın lütfen. oradaki 80+ ibaresi güç kaynağının verimliliğidir.power 80 plus mı ?
verim olmadan performansda olmaz ama dedigin gibi 700 her türlü yetmesi gerekiyor sryalakası olmayan sorular sormayın lütfen. oradaki 80+ ibaresi güç kaynağının verimliliğidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?