ENDLESS
Seçkin Üye
Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ikisinin arasında kaldım oyun için hangisini almam lazım .
Düşük Bütçe F/P Ürünü Ne Ara çöp oldu ?ikisi de çöp kartlar. ya 2.el al yada stok gelmesini bekle.
Eyw Teşekür ederim kralBu ekran kartları hakkında bir bilgim yoktu ancak senin için Youtube üzerinden baktım. Kesinlikle RX550 tercih etmelisin. Ortalama 5-10 fps daha fazla veriyor. Özellikle warzone, rdr, days gone, valhalla gibi oyunları düşük ayarlarda bu kartla ortalama 45 fps de oynayabilirsin. 1030 da ise bu fps değerleri 30'a kadar düşüyor.
Kötü diyor herkes knk ona ondan rx 550 alacağımMSI VGA GeForce GT 1030 AERO ITX
sen rx 550 den şaşma knka aralarında gözle görülür bir fark var.Kötü diyor herkes knk ona ondan rx 550 alacağım
bende var iyi kart alacaksan 4gb versiyonunu al 2 gb az kalırKötü diyor herkes knk ona ondan rx 550 alacağım
knk 4gb Fazla pahalı Sadice Pugb oynatsın yeter benim için ondan alıyom sahtenbende var iyi kart alacaksan 4gb versiyonunu al 2 gb az kalır
Bende onu düşünuyorumRX500 almalısın
dostum steam daki pubg oynatmaz ama pubg mobile çok rahat oynatıyor haberin olsun ona göre alknk 4gb Fazla pahalı Sadice Pugb oynatsın yeter benim için ondan alıyom sahten
Post automatically merged:
Bende onu düşünuyorum