- Yasaklandı
Benim şuan üzerinden para kazandığım tasarımlar bunlar ve bunların efektlerinden tutun png vs. kadar var ve başka tasarım üzerinde çalışmak istemiyorum veya yapabilirim ama kimse burada emir kulu değil paylaşma , şu tasarımları paylaş gibi yorum yapmanız sizin gibi bir moda yakışmaz.Güzel çalışma. Hep aynı tarz fotoğraflar paylaşma. Farklı tarzlarda da yaptığın tasarımları paylaş.
Burda herkes senin gibi yapsa kategori b*k yoluna gider. O yüzden kurallara uymayacaksan hiç paylaşma dostum.Benim şuan üzerinden para kazandığım tasarımlar bunlar ve bunların efektlerinden tutun png vs. kadar var ve başka tasarım üzerinde çalışmak istemiyorum veya yapabilirim ama kimse burada emir kulu değil paylaşma , şu tasarımları paylaş gibi yorum yapmanız sizin gibi bir moda yakışmaz.
Herkes farklı işler yapar misal ben dword teama şu hileyi yapma artık şu tarzda hile yap dersem ne olur ban yerim yani tasarımlarım çoğunlukla böyle olacaktır.
farklıda ara sıra atarım :![]()
Aynen öyle. Paylaşıyorsan da tek konuda toplaman öneririm.Burda herkes senin gibi yapsa kategori b*k yoluna gider. O yüzden kurallara uymayacaksan hiç paylaşma dostum.