live together die alone
Süper Üye
Çözüm basit mi? 2 yıl önceki konuyu atıp mı söylüyorsun bunu?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hile ile alakası yok az bi araştırsanız zaten çözüm basit git ticket at
yöneticilerle konustunmu destek aldın mıarkadaşlar ezmt2 kasılayım dedim en fazla 2 saat kasılıyorum sonrasında bu hatayı alıyorum "Oyun şu anda senin için mevcut değil, lütfen destek ekibine başvur." nedir bu ban yedim galiba oyuna giremiyorum da hile hemen mi detected oluyor
Sildim olmadı, ki bununla ne alakası var ki hesap bilgilerini siliyor sadece yeniden giriş yapıyorsunAppData Local deki gameforge4d dosyasını sil.
2 hesabım oto giriş aktifti sürekli bağlanmaya calısıyordu o yüzden yedi diye düşündüm, sonraki hesabımda oto giriş kapattım oyundan hiç atmadı bile 3-4 saat kullandım yine aynı hatayı vermeye başladısanırım ban gibi bir şey bir sürü video izledim sorunu çözemedim
bu hatayı da sanırım emin olmamakla birlikte sunucu seçimi sırasında sürekli bağlanmaya çalışma sırasın da oluşuyor
Hile detected falan değil kullanırken çok fazla paket yolluyorsunuzdur böyleliklede gameforge sizi hile olabilir düşüncesiyle red bana sokuyor damage delay yükseltin.Sildim olmadı, ki bununla ne alakası var ki hesap bilgilerini siliyor sadece yeniden giriş yapıyorsun
Post automatically merged:
2 hesabım oto giriş aktifti sürekli bağlanmaya calısıyordu o yüzden yedi diye düşündüm, sonraki hesabımda oto giriş kapattım oyundan hiç atmadı bile 3-4 saat kullandım yine aynı hatayı vermeye başladı
birisi çıkıp config yayınlasana biz de kurtulucaz forum da kurtulucak. delay kaç yapmamız gerekiyorHile detected falan değil kullanırken çok fazla paket yolluyorsunuzdur böyleliklede gameforge sizi hile olabilir düşüncesiyle red bana sokuyor damage delay yükseltin.
250 iyidirbirisi çıkıp config yayınlasana biz de kurtulucaz forum da kurtulucak. delay kaç yapmamız gerekiyor
red ban yemişim kardeşim ne anlatıyorsunuz sizAgresiflige gerek yok. Oyunu sil yeniden yukle ya da onar. Hile detected olsa hizlica update yaparlar fakat degil hocam bende kullaniyorum gun icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?