- Yasaklandı
Sunucuyu değiştirerek oyunu tekrar başlatın sunucudan kaynaklı bir hata ilerleyen saatlerde düzelecektirOyun şu anda senin için mevcut degil hatası alıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sunucuyu değiştirerek oyunu tekrar başlatın sunucudan kaynaklı bir hata ilerleyen saatlerde düzelecektirOyun şu anda senin için mevcut degil hatası alıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 3 Kez aynı hesabı birden kasmaya çalışırken sürekli gir çık yaptım spamamı düştü acabaoyunu tamamen kaldırıp yuklemen gerek kardeşım sorun devam ediyorsa o hesabın ban yemedi ama mimlendi gibi bir şey olabilir yani hileyi tespit edememişler ama hile kullandıgın bellı anlamındakara listeye alınmışsın
an itibariyle 3.hesabımda da dediğin şekilde hatayı aldım2 3 Kez aynı hesabı birden kasmaya çalışırken sürekli gir çık yaptım spamamı düştü acaba
an itibariyle 3.hesabımda da dediğin şekilde hatayı aldımBen de 2 hesap kasıyorum sürekli ama malesef daha dün açtığım hesabım da bugün oyun senin için mevcut değil hatası verdi.
Blacklist olayı olmuş olabilir bir nevi, silip yüklemen gerekiyor
oyunu tamamen kaldırıp yuklemen gerek kardeşım sorun devam ediyorsa o hesabın ban yemedi ama mimlendi gibi bir şey olabilir yani hileyi tespit edememişler ama hile kullandıgın bellı anlamındakara listeye alınmışsın
Arkadaşlar 2 3 saat bekledim sorun çözüldü arka arkaya gırınce bot olarak algıladı yüksek iht.Sunucuyu değiştirerek oyunu tekrar başlatın sunucudan kaynaklı bir hata ilerleyen saatlerde düzelecektir
Büyük ihtimalle sorunun bundan sonra hep tekrar edecektir amaArkadaşlar 2 3 saat bekledim sorun çözüldü arka arkaya gırınce bot olarak algıladı yüksek iht.