Çözüldü Metin2 Oyun şu anda senin için mevcut degil hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Oyun şu anda senin için mevcut degil hatası alıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
oyunu tamamen kaldırıp yuklemen gerek kardeşım sorun devam ediyorsa o hesabın ban yemedi ama mimlendi gibi bir şey olabilir yani hileyi tespit edememişler ama hile kullandıgın bellı anlamında :D kara listeye alınmışsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
oyunu tamamen kaldırıp yuklemen gerek kardeşım sorun devam ediyorsa o hesabın ban yemedi ama mimlendi gibi bir şey olabilir yani hileyi tespit edememişler ama hile kullandıgın bellı anlamında :D kara listeye alınmışsın
2 3 Kez aynı hesabı birden kasmaya çalışırken sürekli gir çık yaptım spamamı düştü acaba

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
2 3 Kez aynı hesabı birden kasmaya çalışırken sürekli gir çık yaptım spamamı düştü acaba
an itibariyle 3.hesabımda da dediğin şekilde hatayı aldım :D Ben de 2 hesap kasıyorum sürekli ama malesef daha dün açtığım hesabım da bugün oyun senin için mevcut değil hatası verdi.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Blacklist olayı olmuş olabilir bir nevi, silip yüklemen gerekiyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
an itibariyle 3.hesabımda da dediğin şekilde hatayı aldım :D Ben de 2 hesap kasıyorum sürekli ama malesef daha dün açtığım hesabım da bugün oyun senin için mevcut değil hatası verdi.
Blacklist olayı olmuş olabilir bir nevi, silip yüklemen gerekiyor
Sunucuyu değiştirerek oyunu tekrar başlatın sunucudan kaynaklı bir hata ilerleyen saatlerde düzelecektir
Arkadaşlar 2 3 saat bekledim sorun çözüldü arka arkaya gırınce bot olarak algıladı yüksek iht.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...