Çözüldü Mta İçin Aimbot Hile Var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Mtada Aimbot Hile Arıyorum 1 Haftadır Son Çare Olarak Buraya Yazmak İstedim FreeRoam Drift Sunucularında AimBot NoRecoil Hilesi Arıyorum Gören Bilen Duyan Varsa Lütfen Yazsın .d

Çözüm
Forumda Mta için bir hile bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir bilgi vermek imkansız.
Farklı hile sitesi/forumu ismi vermek yasak olduğundan hilesi varsada kendiniz araştırıp bulmalısınız.

Ayrıca bundan 4 yıl önce yöneticiminiz verdiği cevaba bakılırsa o yıllarda oyuncusu olmayan bir oyunun şimdi oyuncusu hiç kalmamaıştır.

Screenshot_1.png
Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
MTA zaten 2 3 vuruşa öldürürsün adamı gerek yok bence ve yokturda normal pc için aimbot var onları dene onlar olur zaten kolay gelsin

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
MTA zaten 2 3 vuruşa öldürürsün adamı gerek yok bence ve yokturda normal pc için aimbot var onları dene onlar olur zaten kolay gelsin
onları dene gibi söylemler yerine link bırakıp ad verebilirdin ve ben burada arıyorum sen gerek yok diyorsun :/

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Forumda Mta için bir hile bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir bilgi vermek imkansız.
Farklı hile sitesi/forumu ismi vermek yasak olduğundan hilesi varsada kendiniz araştırıp bulmalısınız.

Ayrıca bundan 4 yıl önce yöneticiminiz verdiği cevaba bakılırsa o yıllarda oyuncusu olmayan bir oyunun şimdi oyuncusu hiç kalmamaıştır.

Screenshot_1.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...