mta kalıcı ban?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
multı theft auto dan kalıcı ban yedim nasıl kaldırabilirim bilgisi olan ban yeyıp kaldıran birisi varsa yardım edebilir mi?

Üye
7 HİZMET YILI
5-6 Senedir Multi Auto Andreas (MTA) oyuncusuyum, 1-2 Senedir, SA-MP oyuncusuyum. İş gereği bıraktım daha doğrusu zaman kaybı diye düşünerek bıraktım. MTA'dan kalıcı ban yedi isen sunucu sahibi ile iletişime geçip kaldırtmalısın ban sebebi nedir?

@Forgived

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
5-6 Senedir Multi Auto Andreas (MTA) oyuncusuyum, 1-2 Senedir, SA-MP oyuncusuyum. İş gereği bıraktım daha doğrusu zaman kaybı diye düşünerek bıraktım. MTA'dan kalıcı ban yedi isen sunucu sahibi ile iletişime geçip kaldırtmalısın ban sebebi nedir?

@Forgived
sunucu sahıbı degıl mtadan global ban yedim

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hwid mac spoofer kullan bakalım düzelecek mi?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Online oyunlar da ban kaldırma diye bir şey yoktur

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
yediğin ban bir daha kalkmaz.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
5 Senedir Multi Auto Andreas oyuncusuyum, 1 aydır , SA-MP oyuncusuyum.Şuana kadar çok ban yedim anca adamlar server bakımlarında tekrar kaldırıyorlarsa öyle girebilirsin. ban neden yedn ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
5 Senedir Multi Auto Andreas oyuncusuyum, 1 aydır , SA-MP oyuncusuyum.Şuana kadar çok ban yedim anca adamlar server bakımlarında tekrar kaldırıyorlarsa öyle girebilirsin. ban neden yedn ?
server bakımı degıl mta moderatorunden kalıcı olarak yedım.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
MTA fazla bilgim yok, bilgisayar banı yediysen o kalkmaz, eğer hwid yediysen, hwid spoofer programını kullanabilirsin, ip ban zaten kolay internette videoları var, mta account sistemi varsa yeni hesap aç gir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
MTA fazla bilgim yok, bilgisayar banı yediysen o kalkmaz, eğer hwid yediysen, hwid spoofer programını kullanabilirsin, ip ban zaten kolay internette videoları var, mta account sistemi varsa yeni hesap aç gir
ban sıstemı cok gelısmıs tmac hwıd changer regedit te kendım bıle deıstım serıalı ama olmuyor mta acılırken oto harddısk den orjınal id yı cekıyor bunu nasıl engelleyebılırız acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...