MTA San Andreas FPS Düşürme Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Konuyu açıcak biryer bulamadım fakat detayları şöyle söyliyeyim. MTA için fps düşürme programı arıyorum artık lagswitchler calısmıyor neredeyse o yüzden kasıtlı olarak anlık fps düşürmek istiyorum

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka MTA bile kaldırmıyorsa bilgisayarın yeni bi bilgisayara geçme zamanı gelmiştir

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
ayarlar kısmından hepsini en düşüğe al sonra oyun dosyalarında bir yerde bi dosya olucak ona youtube den baka bilirsin ordan extra fps alabilirsin dosya ayarlarıyla oynayıp

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga bu konunun altına yorum atan herkes banlansın adam fps düşürmek istiyor konu cevapları " buy new pc bro" yeni bilgisayar al vb ne alaka okumadan cevap yazıyorlar yorum kasmak icin

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sanırım önceden lagswitcherla kendini rakiplere ışınlanıyo olarak gösteriyodun fakat FPS düşürmek aynı işlevi görmez senin oyununda donar bi + sı olucağını sanmıyorum bence başka bi switcher bul

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka MTA bile kaldırmıyorsa bilgisayarın yeni bi bilgisayara geçme zamanı gelmiştir
Arkadaşlar yorum için yorum yazmışlar. Forumdaki konuları lütfen dikkatli şekilde okuyup mantıklı cevaplar verelim. Dostum öncelikle neden fps düşürmek istiyorsun onu öğrenebilirmiyim. Diğer oyuncuların oyununu laglandırmak içinmi yoksa yanlızca kendin içinmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...