Çözüldü mta server script kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
merhaba arkaddaşlar mta da roleplay unucusu açtım fakat bazı dosyaların mysql bağlantısını yapamıyorum örneğin yeni bir hud yüklediğimde para bölümü çalışmıyor mysql bağlantısı olmadığı için nasıl yapacağım konusundda yardımcı olacak var mı

Çözüm
mysql bağalntısını yapamıyorsanız belki kullandığınız script hatalıdır yada msql uyumlu değildir eksik kodlarıu sizin tamamlamanız gerekiyor olabilir. Bu denli mysql bağlantısı olmayan scriptlerin hata vermesi eksik çalışması gayet normaldir. mysql bağlantısını nasıl yapacağınız hakkında böyle bir metin buldum işinize yarayabililir.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum sana eğitim videosu linki atabilirim özelden server açma kodlama yapma vb herşey

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka zaten öyle yapıyorum da adam benim istediğim şeyi göstermiyor server bağlantısını anlatıyor çoğu video bende onu yapabiliyorum zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bağlı olmayan hatalar ve dosyalar gibi neler olduğu hakkında daha fazla ayrıntı verebilir misiniz?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Console ekranına çıkan hatayı atarsan yardımcı olabilirim. olmassa mysql scriptini değiştirip dene bazıları dbconnect olabiliyor. ve dll leri kontrol et mtaserverconf da ekli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...