merhaba arkaddaşlar mta da roleplay unucusu açtım fakat bazı dosyaların mysql bağlantısını yapamıyorum örneğin yeni bir hud yüklediğimde para bölümü çalışmıyor mysql bağlantısı olmadığı için nasıl yapacağım konusundda yardımcı olacak var mı
kanka youtubda yeterli videolar yok olanlar da detaya inmemiş ve bağlantısını xamp üzerinden yapmış benim bağlantım navicat üzerindenyoutubeden baksan daha detaylı videolara ulaşırsın diye düşünüyorum
kanka ben server bağlantısını navicat üzerinden yaptım ve şimdi bazı dosyaları da oraya bağlamak istiyorum ama yapamıyorum bağlantıyı nasıl yapıcağımı bilmiyorumdetaylı bilgi verirsen yardım edelim
kanka zaten öyle yapıyorum da adam benim istediğim şeyi göstermiyor server bağlantısını anlatıyor çoğu video bende onu yapabiliyorum zatentürkçe arama ingilizce arama yap
kanka youtubda yeterli videolar yok olanlar da detaya inmemiş ve bağlantısını xamp üzerinden yapmış benim bağlantım navicat üzerinden
Post automatically merged:
kanka ben server bağlantısını navicat üzerinden yaptım ve şimdi bazı dosyaları da oraya bağlamak istiyorum ama yapamıyorum bağlantıyı nasıl yapıcağımı bilmiyorum