Onaylı Üye
O ekipmanları alsam yinede konuşmaz mı illa tek mi bakmam lazımEğitmek istiyorsan çift alma seninle konuşmaz çünkü, gaga taşı almalısın, kuş kumu almalısın taşlıklar için sindirime yardımcı oluyor
alacak oldugum kuş ev üretimi yeni yeme düşecek kardeş olmuyacak bir dişi birde erkek konuşturmada olsun herhangi bir şeyde sıkıntı olur mu ?dişinin konuşması erkeği bişeyler konuşup ona öğretmezse aşşşırı düşüktür erkeği varsa bile düşüktür ama neyse erkek kuş ele alışır hareket öğretirsin dişiye öğretemezsin diye bişey yok bana göre dişi muhabbet kuşları daha kolay insana alışıyor. (4 dişi 6 tane erkek muhabbet bakmış biri olarak)
alacak oldugum kuş ev üretimi yeni yeme düşecek kardeş olmuyacak bir dişi birde erkek konuşturmada olsun herhangi bir şeyde sıkıntı olur mu ?
Mesela 6-8 ay içinde çiftleşebiliyorlarmış ben 6 aya kadar erkek alsam alıştırsam eğitmeye çalışsam eğittim diyeliö sonra dişi alıp aynı yere koysam direkt benimle ilgiyi vs keser mi ?Erkek dişiye yoğunlaşacağı için seninle bağ kurmaz eğer yavru almayı düşünüyorsan yavru alana kadar birlikte bakıp yavru sonrası ayırıp ilgilenebilirsin ama diyeceğim o ki yavrudan al erkek konuşur.
Mesela 6-8 ay içinde çiftleşebiliyorlarmış ben 6 aya kadar erkek alsam alıştırsam eğitmeye çalışsam eğittim diyeliö sonra dişi alıp aynı yere koysam direkt benimle ilgiyi vs keser mi ?
Burda kimin hangi bilgiye sahip olduğunu bilemessin kardeşim kafana göre konu kilit vs. boş yorumlarda bulunmamanı öneririm benim muhabbet kuşu üretim hanem var konu hakkında bilgi vermemişsin köstek olma teşekkürlerbunun için en iyi tavsiyeyi bence satın alacağın/sahipleneceğin yerden öğrenebilirsin, sana istediğin herşeyi anlatacaktır zaten bence konu kilit ayrıca profesyonel bakımcılardan bilgiler alabilirsin ücretsiz şekilde, örn; forumlar ve yootube, bence konu kilit.
konuşmana uslubuna dikkat et, sen kimsin de benime böyle konuşabiliyorsun?, ayrıca dediğim her şeyde haklıyım her konuda her bilgiyi dediğim içeriklerden öğrenebilir. biraz olsun akıllıca düşün.Burda kimin hangi bilgiye sahip olduğunu bilemessin kardeşim kafana göre konu kilit vs. boş yorumlarda bulunmamanı öneririm benim muhabbet kuşu üretim hanem var konu hakkında bilgi vermemişsin köstek olma teşekkürler
Burası soru sorma cevap alma platformu bilgin olmayan konularda sırf yorum kasmak için boş yorum yapma. Benim kim olduğum seni ilgilendirmez başka kaynaklardan cevap almak istese başka kaynaklardan arar bulurkonuşmana uslubuna dikkat et, sen kimsin de benime böyle konuşabiliyorsun?, ayrıca dediğim her şeyde haklıyım her konuda her bilgiyi dediğim içeriklerden öğrenebilir. biraz olsun akıllıca düşün.
yorum kasmaya ihtiyacı olan ben değilim, ben gayet mantıksal bir cevap verdim, sallasam desem ki muhabbet kuşu üreticisiyim çiftiğim var ve yalan yanlış şeyler sallasam ne yapacak? araştıradan sorgulamadan dediklerimi göz önünde mi bulunduracak? ayrıca bilgim olmayan konu olduğunu nereden çıkardın? ben birçok hayvan besledim, köpek, kedi, muhabbet kuşu, papağan ve hamster, gereksiz yere saçma sapan düşünüp beni yorma kardeşim.Burası soru sorma cevap alma platformu bilgin olmayan konularda sırf yorum kasmak için boş yorum yapma. Benim kim olduğum seni ilgilendirmez başka kaynaklardan cevap almak istese başka kaynaklardan arar bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?