Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mesajlarımızın profile yansımadığı bir konu olsa cevap vermeden de uyarı verse "buraya attıgınız mesajlar sayılmaz" diye spamlar olmadan güzel sohbet edebilsek diğer türlü konu açınca hem spam sayılıp yorumlarımız siliniyor hemde doğru dürüst muhabbet edemiyoruz

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sen hep ole yapuorsun ama raporlayan yok dua et bende rapor lamiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sistem ile çakışıyor bu muhabbet sistemi. Şöyle düşün bir posta 10 sayfa mesaj gelse gel atana nasılsın diyip sohbet başlatsan adamlar burada 1 günde seçkin 3 günde süper üye olur devam eder. Forumda da bir sistem oturtulmuş yorum konusunda o yüzden sohbet maalesef dediğin gibi yapılmıyor toplu şekilde , yapılsa da dediğin gibi mesajlar siliniyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sistem ile çakışıyor bu muhabbet sistemi. Şöyle düşün bir posta 10 sayfa mesaj gelse gel atana nasılsın diyip sohbet başlatsan adamlar burada 1 günde seçkin 3 günde süper üye olur devam eder. Forumda da bir sistem oturtulmuş yorum konusunda o yüzden sohbet maalesef dediğin gibi yapılmıyor toplu şekilde , yapılsa da dediğin gibi mesajlar siliniyor
Kardeşm bende 1 günde admin olmasınlar diye yazdım zaten sistemle çalıştığının farkındayım ama muhabbet etmek için yapılabilir birşey

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşm bende 1 günde admin olmasınlar diye yazdım zaten sistemle çalıştığının farkındayım ama muhabbet etmek için yapılabilir birşey
Discord vb farklı mecralara da sahip sonuç olarak oradan da sohbetler yapılabilir. Doğrudur yapılabilir isterlerse yapacaklarını bende düşünüyorum ama bir sistem oturmuş onu sohbet için yaparlar mı ? bilemem ama yaparlarsa güzel olur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Discord vb farklı mecralara da sahip sonuç olarak oradan da sohbetler yapılabilir. Doğrudur yapılabilir isterlerse yapacaklarını bende düşünüyorum ama bir sistem oturmuş onu sohbet için yaparlar mı ? bilemem ama yaparlarsa güzel olur
Discordda 10 kişi bir agızdan konuşuyoe ben zevk almıyorum bir şey de anlamıyorum

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok Mantıklı Bir Sistem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...