Muhasebe Stajyeri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Bilişim son sınıf öğrencisiyim, Allah İzin verirse arkadaşımla birlikte Pazartesi staj yapmaya başlacayaz. Muhasebe Stajyeri olarak Defacto'da acaba fazla zorlanırmıyız? Azda olsa excell bilgimiz var.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Öncelikle sana tavsiyem, iş ortamındaki kişilerin işlerine burnunu sokma, çay aralarında yemekte vs. muhabbet kurmaya çalış tanışmaya çalış 1-2 güne alışırsın onun dışında klasik yani muhasebenin bi zorluğu yok.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle sana tavsiyem, iş ortamındaki kişilerin işlerine burnunu sokma, çay aralarında yemekte vs. muhabbet kurmaya çalış tanışmaya çalış 1-2 güne alışırsın onun dışında klasik yani muhasebenin bi zorluğu yok.
Teşekkür ederim. Saygıda kusur etmem arkamdan konuşulsa bile yani ilgilenmem kısacası öğütlerin içinde çok teşekkür ederim.

Üye
7 HİZMET YILI
Zorlanmassin zaten nerde staj yapsan her seyi ögretiyolar. Onlar da senin tam muhasebeci olarak zaten görmüyorlar. Bu her alanda böyle.

Olabildigince iletisim kur

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI

Muhasebenin zorluğu yok diyor sanarsın muhasebeci ibne ya dfjkgkdfgkjdf

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim şuan bende son sınıf bilişim öğrencisiyim ve muhasebede staj görüyorum kendileri öğretti zaten zor bişeyde değil exel ile fazla iş yapmıyoruz biz luca ile iş yapıyoruz hatta bilgisayarda takılıyorum yine bişey demiyorlar sen saatinde git denilenleri yap bişey demezler

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim arkadaşlar hem yardımlarınız için hemde öğütleriniz için.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Zorlanmassin zaten nerde staj yapsan her seyi ögretiyolar. Onlar da senin tam muhasebeci olarak zaten görmüyorlar. Bu her alanda böyle.

Olabildigince iletisim kur
Kardeşim şuan bende son sınıf bilişim öğrencisiyim ve muhasebede staj görüyorum kendileri öğretti zaten zor bişeyde değil exel ile fazla iş yapmıyoruz biz luca ile iş yapıyoruz hatta bilgisayarda takılıyorum yine bişey demiyorlar sen saatinde git denilenleri yap bişey demezler
Arkadaşlar bugün arkadaşla akşama kadar evrak sırladık oturarak tabii. Fazla zorlanmadık ama oranın başı bize zorlanacaksınız dedi excell ile. Acaba hangi fonksiyonlara çalışmamız gerek

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün arkadaşla akşama kadar evrak sırladık oturarak tabii. Fazla zorlanmadık ama oranın başı bize zorlanacaksınız dedi excell ile. Acaba hangi fonksiyonlara çalışmamız gerek

kardeşim bende excell kullandım bana sadece fiş girditip sonra çıktısını aldırtılar fişteki toplamı oraya giriyorsun sonra fişteki toplam küsürat ile kvd toplamı tutyorsa çıktı alıyorsun fişleri çıktının arkasına zımbalıyıp kağıdı delip dosyaya takıyorsun zaten yanlış bişey yaptınmı onları tedbir amaclı senin bir üstün kontrol ediyor senin yanlış olduğun yerleri anlatır fazla zorlamazlar bide kdv toplamayı öğren zamanla onuda isterler

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben Muhasebe bölümü okuyorum hadi hayırlısı :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
çoğu işlemi zaten excel yapıyor benim hiç matematik yoktu muhasebe stajı yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...