böyle bir talepde bulunmadım şöyle bir hayal edince aslında basit bir iki elektronik parça kablo batarya ve bir de kaynak işi var gözümde çok büyütmedim bu yüzden de patrona hiç 10 binlik bi makina var bunu al demedim sanki 2 3 bine imal edip al bunu yaptım 2 3 binimi ver herkes mutlu mesut yoluna devam etsin demeyi düşündümDostum sen baştan tasarim çizimi mi lazim sana yoksa üretmek için bir tasarim projesi mi istiyorsun
Saba böyle bir icat gerekli ise Aslinda eski halı yıkama makinelerine keçe başlıklı fırça takılıp yer temizleme icin kullanilabilir
Gerçi fırçalı yer temizleme araçları var koskoca firma bunu alamaz mi yani ?
Maalesef istediğim bilgiyi bulamadımKnk bunu YouTube yada Google den araştırsana
Zaten bunu yaptırmaya kalksan astıri yüzünden pahali dostum en az 4 bin tl işçilik bin tl tutarböyle bir talepde bulunmadım şöyle bir hayal edince aslında basit bir iki elektronik parça kablo batarya ve bir de kaynak işi var gözümde çok büyütmedim bu yüzden de patrona hiç 10 binlik bi makina var bunu al demedim sanki 2 3 bine imal edip al bunu yaptım 2 3 binimi ver herkes mutlu mesut yoluna devam etsin demeyi düşündümarmut uygulamasından bir kaç mühendis yazdı ama fiyatlar bile 5 binden başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?