Mühendis arkadaşlardan yardım istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba aklımda bir proje var lakin gerekli parçaları bilmiyorum.
Bir fabrikada çalışıyorum ve temizlik üretimden çok daha uzun sürüyor örnek vermek gerekirse üretim 1 saat temizlik 3 saat.
Daha kötüsü koca fabrikayı bir fırçayla uzuunnn uzun fırçalayarak temizlemek.
Benim istediğim şey bu fırçayı ( farazi söylüyorum , yanlış söylediğim parçaları doğruları ile siz değiştirirsiniz ) bir dinamo bir batarya ve fırça sapına kaynakla bir tutamak yapıp başlığıda vilada başlığı gibi bir şeyle değiştirip tahminen 1 saatlik veya 2 saatlik çalışacak şekilde bir ürün bir makine elde etmek .
aşaya bir kaç görsel bırakıyorum amaç neye benzeyeceği vs için
googlede mühendis veya makine ile ilgili forumlar aradım ama bir şey bulamadım en iyi çözüm yine MH de seslenmek diye düşündüm herkese iyi forumlar

( sadece çalışma prensibi anlaşılsın diye bu görselleri koydum yoksa bu görsellerde ki gibi şaşalı bir şey olmayacak )
powerwash-hy039-hali-ve-zemin-yikama-temizlik-makinasi_36504462.jpg

zemin-500x500.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşa bi atıyım sorunu biliyorsa yazsın kendisi mühendis

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum sen baştan tasarim çizimi mi lazim sana yoksa üretmek için bir tasarim projesi mi istiyorsun

Saba böyle bir icat gerekli ise Aslinda eski halı yıkama makinelerine keçe başlıklı fırça takılıp yer temizleme icin kullanilabilir
Gerçi fırçalı yer temizleme araçları var koskoca firma bunu alamaz mi yani ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Mühendis akrabalarından öğrenmeye çalışayım kardeşim senin için

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum sen baştan tasarim çizimi mi lazim sana yoksa üretmek için bir tasarim projesi mi istiyorsun

Saba böyle bir icat gerekli ise Aslinda eski halı yıkama makinelerine keçe başlıklı fırça takılıp yer temizleme icin kullanilabilir
Gerçi fırçalı yer temizleme araçları var koskoca firma bunu alamaz mi yani ?
böyle bir talepde bulunmadım şöyle bir hayal edince aslında basit bir iki elektronik parça kablo batarya ve bir de kaynak işi var gözümde çok büyütmedim bu yüzden de patrona hiç 10 binlik bi makina var bunu al demedim sanki 2 3 bine imal edip al bunu yaptım 2 3 binimi ver herkes mutlu mesut yoluna devam etsin demeyi düşündüm :D armut uygulamasından bir kaç mühendis yazdı ama fiyatlar bile 5 binden başlıyor

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Knk bunu YouTube yada Google den araştırsana

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
böyle bir talepde bulunmadım şöyle bir hayal edince aslında basit bir iki elektronik parça kablo batarya ve bir de kaynak işi var gözümde çok büyütmedim bu yüzden de patrona hiç 10 binlik bi makina var bunu al demedim sanki 2 3 bine imal edip al bunu yaptım 2 3 binimi ver herkes mutlu mesut yoluna devam etsin demeyi düşündüm :D armut uygulamasından bir kaç mühendis yazdı ama fiyatlar bile 5 binden başlıyor
Zaten bunu yaptırmaya kalksan astıri yüzünden pahali dostum en az 4 bin tl işçilik bin tl tutar :D hazir almak daha mantiklı

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Knka gogle görsellerinde markete aynısıni çıkarıyor 0 dan yapmak hem uğraş hem işçilik ister gidip almak daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bir yerdebenzer bişey görmüştüm denk gelirse özelden yazarım sana

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Dostum muhendis arkadaşa sordum çok zor çıkan pislik değilse eski halı yıkama makineleri işini görür dedi. Eğer soruna bir çözüm bulamadıysan görüşme ayarlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...