Uzman Üye
this is a english section please post in englishhiçbirini izlemedim boş bi vaktimde bakarım ilk şunu izle dediğiniz birisi var mı
this is a english section please post in englishhiçbirini izlemedim boş bi vaktimde bakarım ilk şunu izle dediğiniz birisi var mı
Köstebek çok kaliteli bi film. Tavsiye ederimİzleyen illaki vardır ama çoğu insanın izlemediği filmleri önerdim. Sıralama rastgeledir.
1- The Departed (Köstebek) Suç. Di Caprio, Matt Damon, Jack Nicholson. ( İçerde dizisi konusunu burdan almıştır.)
2- Catch Me If You Can ( Sıkıysa Yakala) Di Caprio, Tom Hanks.
3-Memento (Akıl Defteri) Gelmiş geçmiş en güzel olay örgüsüne sahip filmdir benim için.
4-Goodfellas (Sıkı Dostlar) Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci
5-Gone Girl (Kayıp Kız) Ben Affleck, Neil Patrick Harris
6-Cidade de Deus (Tanrı Kent)
7-It's a Wonderful Life (Şahane Hayat) Hayata bakış açınızı değiştirir.
8- Your Name (Senin Adın) Kafanızı allak bullak eden bir animasyon.
9-Blade Runner I (ÖlümTakibi) Harrison Ford
10- The Man From Nowhere (Mazisi Olmayan Adam) John Wick'in orjinali kabul edilir.
Zaten di caprio/ de Niro nun olduğu filmleri sorgulamadan izleyin dostlarİzleyen illaki vardır ama çoğu insanın izlemediği filmleri önerdim. Sıralama rastgeledir.
1- The Departed (Köstebek) Suç. Di Caprio, Matt Damon, Jack Nicholson. ( İçerde dizisi konusunu burdan almıştır.)
2- Catch Me If You Can ( Sıkıysa Yakala) Di Caprio, Tom Hanks.
3-Memento (Akıl Defteri) Gelmiş geçmiş en güzel olay örgüsüne sahip filmdir benim için.
4-Goodfellas (Sıkı Dostlar) Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci
5-Gone Girl (Kayıp Kız) Ben Affleck, Neil Patrick Harris
6-Cidade de Deus (Tanrı Kent)
7-It's a Wonderful Life (Şahane Hayat) Hayata bakış açınızı değiştirir.
8- Your Name (Senin Adın) Kafanızı allak bullak eden bir animasyon.
9-Blade Runner I (ÖlümTakibi) Harrison Ford
10- The Man From Nowhere (Mazisi Olmayan Adam) John Wick'in orjinali kabul edilir.
Momentoyu yazdım da bişi bulamadım![]()