Çözüldü MUICore bağlantı/inject hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
MuiCore'u çalıştırıyorum ardından Valorant yazılımı siteden injectliyorum ve sonunda böyle bir hata ile karşılaşıyorum daha sonrasında cmd otomatik olarak kapanıyor nasıl düzeltebilirim ?
%temp% , prefetch dosyalarının içindekileri silip bilgisayarı yeniden başlatıp denediğimde de sorunum düzelmedi farklı tarayıcılardan da denedim.
1697656911713.png

Çözüm
Defender kapalı onun haricinde arkada herhangi bir açık program yok tarayıcı dışında

Antivirus programı olarak sistemimde sadece defender var o da kapalı gariptir ki daha sabah bir problem olmadan çalışıyorken şuanda çalışmıyor hileyi injectlemek için siteden tıkladığımda hile başarıyla yüklendi bildirimi geliyor sağ alt kısımdan hemen ardından 'MUİCore bağlantısı kesildi' hatası alıyorum aylardır kullanıyordum ilk defa böyle bir problem yaşıyorum açıkcası ekstra yapabileceğim seçenekler var mı ?
Temp Prefetch temizlemeyi unutmayınız.
AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere vb. karşı güvenlik engellemesi yapıyor.
DNS adresinizi CloudFlare DNS...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Herhangi bir yazılım engelliyor gibi duruyor. Defender vs. kapatıp dene.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Antivirus programınız aktif gibi görünüyor. Loader hile için gerekli yazılımları temp dosyasına indirdikten sonra otomatik olarak siliniyor. Antivirus programızı devre dışı bırakın veyahut tamamen silin probleminiz çözülecektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Herhangi bir yazılım engelliyor gibi duruyor. Defender vs. kapatıp dene.
Defender kapalı onun haricinde arkada herhangi bir açık program yok tarayıcı dışında

Antivirus programınız aktif gibi görünüyor. Loader hile için gerekli yazılımları temp dosyasına indirdikten sonra otomatik olarak siliniyor. Antivirus programızı devre dışı bırakın veyahut tamamen silin probleminiz çözülecektir.
Antivirus programı olarak sistemimde sadece defender var o da kapalı gariptir ki daha sabah bir problem olmadan çalışıyorken şuanda çalışmıyor hileyi injectlemek için siteden tıkladığımda hile başarıyla yüklendi bildirimi geliyor sağ alt kısımdan hemen ardından 'MUİCore bağlantısı kesildi' hatası alıyorum aylardır kullanıyordum ilk defa böyle bir problem yaşıyorum açıkcası ekstra yapabileceğim seçenekler var mı ?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Temp Prefetch temizlemeyi unutmayınız.
AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere vb. karşı güvenlik engellemesi yapıyor.
DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .
Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"
Hileyi boş bir flash belleğe atıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...