26 Ocak 2024 #1 RMARİO R Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2023 Mesajlar 62 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 24 3 HİZMET YILI MIURE başta baglanıyor sonra bırden baglantın kesıldı yazılıyor bunun çözümü nedir arkdaşlar bilgisayarımı değiştirdim ondan kaynaklı olabilir mi
MIURE başta baglanıyor sonra bırden baglantın kesıldı yazılıyor bunun çözümü nedir arkdaşlar bilgisayarımı değiştirdim ondan kaynaklı olabilir mi
Çözüm Zestial 26 Ocak 2024 site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Verdiğim linki indirip defenderı kapatın. sordum.org/9480/defender-control-v2-1/
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Verdiğim linki indirip defenderı kapatın. sordum.org/9480/defender-control-v2-1/
26 Ocak 2024 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Verdiğim linki indirip defenderı kapatın. sordum.org/9480/defender-control-v2-1/ Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Verdiğim linki indirip defenderı kapatın. sordum.org/9480/defender-control-v2-1/