loader açılıyor..hileyi yükle dediğim zaman bağlantı kesildi diyip kapanıyor...bütün güvenlik duvarları kapalı..antivirüs kullanmıyorum..bf4 için yapıyorbirazdaha açıklayıcı bi şekilde anlatırmısın bağlantı kesildi derken loadermi yüklenmiyor nasıl bi hata alıyorsun
lol ıcın dıyorsan her oyun tekrar acman gerekıyor mac bıtınce baglantı kesılıyor otomatıkMerhaba
Çözümü varmı ?
Edisyon Windows 10 Prokanka windows sürümünle alakalı hile en stabil 1909 sürümünde çalışıyor win 10 1604 eski sürümlerini kullanıyorsan hata vermesi normal h2h22 win 10 1904 versiyonunu yükle kullan ben de kullanıyorum stabil çalışıyor
adblock açıksa adblock kapatmayı denen knk birde loaderi yönetici olarak açıp sayfayı yenilemeyide deneloader açılıyor..hileyi yükle dediğim zaman bağlantı kesildi diyip kapanıyor...bütün güvenlik duvarları kapalı..antivirüs kullanmıyorum..bf4 için yapıyor
kanka sürümle alakalı dedim de senin hata alman sebebi normal üye değilsin en az 50 tane gönderiye yorum yapıcaksın sonra hesapını hangi gün açtıysan örnek bügün 5 gün beklemen lazım ama 50 yorum yapmadan hileyi kullanamasın kanka şartları böyleEdisyon Windows 10 Pro
Sürüm 22H2
Yüklenme tarihi 24.01.2023
İS derlemesi 19045.2728
Deneyim Windows Feature Experience Pack 120.2212.4190.0
dün akşam oynadım hileyle hocamkanka sürümle alakalı dedim de senin hata alman sebebi normal üye değilsin en az 50 tane gönderiye yorum yapıcaksın sonra hesapını hangi gün açtıysan örnek bügün 5 gün beklemen lazım ama 50 yorum yapmadan hileyi kullanamasın kanka şartları böyle
hangi hileden bahsediyorsun ozaman kanka keşke beltirseydin onu sorumayı da unuttumdün akşam oynadım hileyle hocam![]()
battlefield 4hangi hileden bahsediyorsun ozaman kanka keşke beltirseydin onu sorumayı da unuttum