MUICore load emit fail ve load pi fail hatası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
image.png
wqeqwe.png

Dünden önceki günler hile sorunsuz çalışıyordu ama dün ne oldu bilmiyorum hep bu hatayı alıyorum önceki konulardaki çözümleri yaptım yinede olmadı benden kaynaklı bir sorun mu?
Konulardaki çözümleri yaptıktan sonra load pi fail hatası aldım.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bilgisayarında bulunan tüm anti-virüs yazılımlarını devre dışı bırak, loader'ı yönetici olarak başlat ve eğer arka planda FaceIT AC yada Vanguard açık ise lütfen devre dışı bırak. Eğer yazdıklarımın hiç birisi çözüm olmaz ise bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyiniz. Dikkat edin yeniden başlatınca anti-virüs yazılımları kendi kendine açılabiliyor 2 kere kontrol edin.

Bunlara rağmen de çözülmez ise https://memoryhackers.org/cheats açık iken CTRL+F5 ile cache sıfırlayın ve tekrar deneyin. %temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin, en son
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
açık iken CTRL+F5 yaparak loader'ı tekrar indirin ve deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilgisayarında bulunan tüm anti-virüs yazılımlarını devre dışı bırak, loader'ı yönetici olarak başlat ve eğer arka planda FaceIT AC yada Vanguard açık ise lütfen devre dışı bırak. Eğer yazdıklarımın hiç birisi çözüm olmaz ise bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyiniz. Dikkat edin yeniden başlatınca anti-virüs yazılımları kendi kendine açılabiliyor 2 kere kontrol edin.

Bunlara rağmen de çözülmez ise https://memoryhackers.org/cheats açık iken CTRL+F5 ile cache sıfırlayın ve tekrar deneyin. %temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin, en son
açık iken CTRL+F5 yaparak loader'ı tekrar indirin ve deneyin.
Bunu yaptım zaten yaptıktan sonra load pi fail hatası aldım.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1684783742785.png

DirectX:

hepsi bir arada c++
(Çıkarın ve klasöre koyun, ardından install_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
Hocam şimdi bunlarıda yaptım restart attım pcye önceden waiting for action 2-3 dakka sonra geliyodu şimdi hızlı geliyor ama hileyi yükle dediğimde bir süre bekliyor yine load emit fail diyo

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 91821

Hocam şimdi bunlarıda yaptım restart attım pcye önceden waiting for action 2-3 dakka sonra geliyodu şimdi hızlı geliyor ama hileyi yükle dediğimde bir süre bekliyor yine load emit fail diyo
Merhabalar üst kısımda önerilen tüm çözümleri yapmanıza rağmen devam ediyorsa format atmaktan başka bir öneri bulunmuyor yine de tekrar yazayım,
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz,
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
4-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
5- Forumdaki hileler Windows 10 ve 11 22H2 sürümünde, Windows 7, 8 ve 8.1 sürümlerde çalışmayabilir. Windows 10 22H2'den daha düşük sürümlerini veya Windows 11 22H2'den daha düşük sürümleri kullanın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar üst kısımda önerilen tüm çözümleri yapmanıza rağmen devam ediyorsa format atmaktan başka bir öneri bulunmuyor yine de tekrar yazayım,
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz,
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
4-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
5- Forumdaki hileler Windows 10 ve 11 22H2 sürümünde, Windows 7, 8 ve 8.1 sürümlerde çalışmayabilir. Windows 10 22H2'den daha düşük sürümlerini veya Windows 11 22H2'den daha düşük sürümleri kullanın.

Dediklerinizi bir daha yaptım. Windows sürümüm hep aynıydı. Hile çalıştırırken de aynıydı, format atmadan bir çözümü yok mudur bunun ya?

1684860847059.png

Bugün de böyle bir hata alıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...