Muj ile Tartıştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bazen muj gibi profesyonel seviyede oynayan insanlar bile hata yapıp çocukça davranabiliyor. Eğer ismi sen daha önce aldıysan haklı haksızı tartışmaya gerek yok çünkü herkesin böyle bir şeyi yapmaya hakkı var ritoya söylesin o zaman bebe. Haklısın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu bilmeyenler bu konuya bakabilir: https://memoryhackers.org/konular/e-sporcunun-yeni-nickini-ondan-once-aldim.228268/

Muj ile aramda geçen olayı önceki konumda zaten söylemiştim. Benden inatla nickimi değiştirmemi istedi ama isim değiştirme günüm gelmemişti riot a ticket filan da yaptım ama müdehale edemeyiz dediler o da sinirlendi bana daha yazma diyor. İsmini: FUT Muj #deLy yapmak istemiş ben ondan önce aldığım için FUT MUJ#deLy0 yapmış

Attığı storye bak çocukca değil mi kendisine yakıştıramadım. İsim değiştirme sürem dolduğunda zaten vericektim böyle çocukca story atarsan niye vereyim ki?
valla ikinizin yaptığı da çocukluk benim nickimi alın istediğiniz gibi kulllanın beni tanıyan tanıyor zaten bu yüzden bu şekilde paylaşım yapmaya hiç gerek yok

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nick sende kalsın bence nasıl olsada ilk önce sen almışsın

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İdiyot bebe nedir la, e sporcu diye herkese istediğini söyleyebileceğini mi düşünmüş ağlak bebe.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu esporcularda gereksiz bir yükselme ego var neden anlamıyorum. adam nicki denemiş boşta olduğu için de almış bunda çocukça bir hareket göremiyorum gören kişilerde bi problem var sanırım. Bu davranıştan sonra verme bence dostum bi özür veya başka bir şey karşılığında vermek istersen sen bilirsin ama boş bir şekilde direk verme yaptığı çok büyük bir saygısızlık.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hmm kac para alıyomuş sorsaydın bari

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka bana göre ilk başta haksızmışsın sonra mujun tavırları yüzünden haklıya çıkmışsın. Adamın nickini fut muj#deLy yapıcağını bile bile almışsın tagını bile aynı yazmışsın yani nicki alamasın diye xd Hani fut muj yaparsın da tagı farklı yazarsın en azından adam kendi nickini alır. Daha sonra sana olan agresifliği yüzünden de muj haksız duruma düşmüş süresi gelince zaten alıcak nickini yani ama en başta tagıyla birlikte aynı nicki almana ne gerek var yani .d

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok fazla gereksiz tepki vermişsiniz ikinizde

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka bana göre ilk başta haksızmışsın sonra mujun tavırları yüzünden haklıya çıkmışsın. Adamın nickini fut muj#deLy yapıcağını bile bile almışsın tagını bile aynı yazmışsın yani nicki alamasın diye xd Hani fut muj yaparsın da tagı farklı yazarsın en azından adam kendi nickini alır. Daha sonra sana olan agresifliği yüzünden de muj haksız duruma düşmüş süresi gelince zaten alıcak nickini yani ama en başta tagıyla birlikte aynı nicki almana ne gerek var yani .d
Smurfe gşrince muj um diye trollüyordum skye alıp iyi oynuyordum

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence özür dile derdini anlat adamla iletişime geç yaptığı saçma ama seninki daha saçma

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Senin yaptığın yanlış hocam niye böyle bir nick yaptın ki tamam nicki yaptın adamın dediği gibi tagini yapmasaydın bari

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Absürt bir olay mesaj at özür dile

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu bilmeyenler bu konuya bakabilir
karşılayacakatır özür de diler :) <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...