- Yasaklandı
-
orası sömürge altında olduğu için çıkan petrolün bi değeri yok. Olası bir kaynak daha bulma durumumuzda bizede aynılarını yapmak isterler ama biz venezuela gibi sömürge altına girmeyeceğimiz için ambargolara başlayabilirler üstümüzde. Ne olursa olsun o tür bi ülke gibi olacağımızı sanmıyorum ama tabikide kullanmayı bilmek çok önemliDünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane çikolataya eşit. Bulunmasından öte nasıl kullanıldığı daha önemlidir. Ülke olarak kazancı bilime ve eğitime yatırmak gerekiyor. Piyasalar çok sallamadı açıkçası biraz zaman gerekecek.
bedava olamaz ama bi indirim olacağını düşünüyorum. sınırsız bir kaynağımız henüz yok, elimizde bulunan kaynağı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. tekrar dışa muhtaç kalmamız bu sefer daha pahalı bir ücretle karşılaşmamıza yol açabilirBedava olcak diye söylentiler var ne kadar doğru tartışılır şahsi düşüncem bedava olmaz sabit bir ücret karşılığı sınırsız kullanırız gibime geliyor mesela ayda 50tl gibi sabit fatura gelir sınırsız olur dolara falanda etkisi olcağını düşünmüyorum onun olması için kaynağını bulup ihracat yapmamız lazım bu enerjiyi o zaman belki olur yinede milletimize hayırlı uğurlu olsun.
Valla güzel kardeşim gönül isterki bedava olsun çoğu asgari ücret ile ailesini geçindiren insanların beli bu faturalar yüzünden bükük değilmi zaten? bedava olmazsa bile örnek 50tl gibi sabit bir fiyata sınırsız olsun oda çok güzel bir şey kışın 350 300 400tl gibi faturalar ödiceğimize örnekte söylediğim gibi sabit bir fiyat öderiz rahatlarız en azından.bedava olamaz ama bi indirim olacağını düşünüyorum. sınırsız bir kaynağımız henüz yok, elimizde bulunan kaynağı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. tekrar dışa muhtaç kalmamız bu sefer daha pahalı bir ücretle karşılaşmamıza yol açabilir
300-400 tl gibi fiyatlar cidden çok ama bunun sebebi dışardan almamız doğalgazı. Bulduğumuz bu kaynağı işleyip dağıtımını biz yaparsak fiyatlarda ciddi düşmeler olacaktır.Sabit bir fiyat olması söz konusu değil bence çünkü senin kullandığın doğalgazla benim kullandığım aynı değil bu ciddi tartışmalara yol açar ama olabilecek en makul fiyatların olması hepimiz için daha iyi olurValla güzel kardeşim gönül isterki bedava olsun çoğu asgari ücret ile ailesini geçindiren insanların beli bu faturalar yüzünden bükük değilmi zaten? bedava olmazsa bile örnek 50tl gibi sabit bir fiyata sınırsız olsun oda çok güzel bir şey kışın 350 300 400tl gibi faturalar ödiceğimize örnekte söylediğim gibi sabit bir fiyat öderiz rahatlarız en azından.
Valla bizi rahatlatıcak bir fiyat vs olsunda nasıl oluyorsa olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun zaten aynı bölgede çalışmalar sürüyormuş belki sınırsız bir kaynak buluruz belli olmaz.300-400 tl gibi fiyatlar cidden çok ama bunun sebebi dışardan almamız doğalgazı. Bulduğumuz bu kaynağı işleyip dağıtımını biz yaparsak fiyatlarda ciddi düşmeler olacaktır.Sabit bir fiyat olması söz konusu değil bence çünkü senin kullandığın doğalgazla benim kullandığım aynı değil bu ciddi tartışmalara yol açar ama olabilecek en makul fiyatların olması hepimiz için daha iyi olur
daha öncede bulunmuştu ama bu kadar fazla değildi. Umarım daha çok buluruz ama bulduğumuzun arkasında durup baskılara boyun eğmemek daha önemli. Herkes için hayırlı olur umarımValla bizi rahatlatıcak bir fiyat vs olsunda nasıl oluyorsa olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun zaten aynı bölgede çalışmalar sürüyormuş belki sınırsız bir kaynak buluruz belli olmaz.
Bro gönül isterki dolar düşsün ama sanmıyorum be kral onun için çok sağlam bir kaynak bulup ihracat yapmamız lazım gibime geliyor.ülkemiz adına hayırlı olsun rezerv oldukça büyük zaten
inşallah dolar düşer
çıkan birşey hiçbir zaman düşmüyor ki zatenBro gönül isterki dolar düşsün ama sanmıyorum be kral onun için çok sağlam bir kaynak bulup ihracat yapmamız lazım gibime geliyor.
O kadar doğru dedinki yemin ederim 4 aydır dolar düşcek diye pc toplamıyorum evdeki pc yetiyor bana ama daha yüksek sisteme geçmek istiyorum düşcek diye beklerken gün geçtikçe yükseliyor kafayı yersinçıkan birşey hiçbir zaman düşmüyor ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?