Müjde hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaş biliyorsunuz bugün 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulundugu söylendi fakat bu iyi güzel ülke gelişiyor diyoruz ama şuanki doların fiyatı hala maalesef
1 ABD Doları eşittir
7,31 Türk Lirası

Civarında dogalgaz bulmamızın sizce doları etkisi olurmu düşünceleriniz nelerdir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane çikolataya eşit. Bulunmasından öte nasıl kullanıldığı daha önemlidir. Ülke olarak kazancı bilime ve eğitime yatırmak gerekiyor. Piyasalar çok sallamadı açıkçası biraz zaman gerekecek.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ve 2023 te bu dogalgazın dagıtılması beklenıyor bence ulke ıcın guzel bır gelısme umarım ıyı yerlerde kullanılır

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Herkes Çok İyi Diyor Ama Nasıl Kullanılcak Bize Faydası Olucak Mı Bu Sorular Önemli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
doğalgaz bulunması güzel ama bulduğumuz doğalgazı kullanmamamız için baskı ve yaptırımlar olursa ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ülkemiz için hayırlı olsun düşeceğini sanmıyorum, ama inşallah düşer.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane çikolataya eşit. Bulunmasından öte nasıl kullanıldığı daha önemlidir. Ülke olarak kazancı bilime ve eğitime yatırmak gerekiyor. Piyasalar çok sallamadı açıkçası biraz zaman gerekecek.
orası sömürge altında olduğu için çıkan petrolün bi değeri yok. Olası bir kaynak daha bulma durumumuzda bizede aynılarını yapmak isterler ama biz venezuela gibi sömürge altına girmeyeceğimiz için ambargolara başlayabilirler üstümüzde. Ne olursa olsun o tür bi ülke gibi olacağımızı sanmıyorum ama tabikide kullanmayı bilmek çok önemli

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bulduğumuz doğalgazın pek etki edeceğini düşümüyorum açıkçası ve benim tek umudum daha fazla artmaması.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bedava olcak diye söylentiler var ne kadar doğru tartışılır şahsi düşüncem bedava olmaz sabit bir ücret karşılığı sınırsız kullanırız gibime geliyor mesela ayda 50tl gibi sabit fatura gelir sınırsız olur dolara falanda etkisi olcağını düşünmüyorum onun olması için kaynağını bulup ihracat yapmamız lazım bu enerjiyi o zaman belki olur yinede milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bedava olcak diye söylentiler var ne kadar doğru tartışılır şahsi düşüncem bedava olmaz sabit bir ücret karşılığı sınırsız kullanırız gibime geliyor mesela ayda 50tl gibi sabit fatura gelir sınırsız olur dolara falanda etkisi olcağını düşünmüyorum onun olması için kaynağını bulup ihracat yapmamız lazım bu enerjiyi o zaman belki olur yinede milletimize hayırlı uğurlu olsun.
bedava olamaz ama bi indirim olacağını düşünüyorum. sınırsız bir kaynağımız henüz yok, elimizde bulunan kaynağı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. tekrar dışa muhtaç kalmamız bu sefer daha pahalı bir ücretle karşılaşmamıza yol açabilir

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bedava olamaz ama bi indirim olacağını düşünüyorum. sınırsız bir kaynağımız henüz yok, elimizde bulunan kaynağı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. tekrar dışa muhtaç kalmamız bu sefer daha pahalı bir ücretle karşılaşmamıza yol açabilir
Valla güzel kardeşim gönül isterki bedava olsun çoğu asgari ücret ile ailesini geçindiren insanların beli bu faturalar yüzünden bükük değilmi zaten? bedava olmazsa bile örnek 50tl gibi sabit bir fiyata sınırsız olsun oda çok güzel bir şey kışın 350 300 400tl gibi faturalar ödiceğimize örnekte söylediğim gibi sabit bir fiyat öderiz rahatlarız en azından.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valla güzel kardeşim gönül isterki bedava olsun çoğu asgari ücret ile ailesini geçindiren insanların beli bu faturalar yüzünden bükük değilmi zaten? bedava olmazsa bile örnek 50tl gibi sabit bir fiyata sınırsız olsun oda çok güzel bir şey kışın 350 300 400tl gibi faturalar ödiceğimize örnekte söylediğim gibi sabit bir fiyat öderiz rahatlarız en azından.
300-400 tl gibi fiyatlar cidden çok ama bunun sebebi dışardan almamız doğalgazı. Bulduğumuz bu kaynağı işleyip dağıtımını biz yaparsak fiyatlarda ciddi düşmeler olacaktır.Sabit bir fiyat olması söz konusu değil bence çünkü senin kullandığın doğalgazla benim kullandığım aynı değil bu ciddi tartışmalara yol açar ama olabilecek en makul fiyatların olması hepimiz için daha iyi olur

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
300-400 tl gibi fiyatlar cidden çok ama bunun sebebi dışardan almamız doğalgazı. Bulduğumuz bu kaynağı işleyip dağıtımını biz yaparsak fiyatlarda ciddi düşmeler olacaktır.Sabit bir fiyat olması söz konusu değil bence çünkü senin kullandığın doğalgazla benim kullandığım aynı değil bu ciddi tartışmalara yol açar ama olabilecek en makul fiyatların olması hepimiz için daha iyi olur
Valla bizi rahatlatıcak bir fiyat vs olsunda nasıl oluyorsa olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun zaten aynı bölgede çalışmalar sürüyormuş belki sınırsız bir kaynak buluruz belli olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valla bizi rahatlatıcak bir fiyat vs olsunda nasıl oluyorsa olsun vatana millete hayırlı uğurlu olsun zaten aynı bölgede çalışmalar sürüyormuş belki sınırsız bir kaynak buluruz belli olmaz.
daha öncede bulunmuştu ama bu kadar fazla değildi. Umarım daha çok buluruz ama bulduğumuzun arkasında durup baskılara boyun eğmemek daha önemli. Herkes için hayırlı olur umarım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ülkemiz adına hayırlı olsun rezerv oldukça büyük zaten
inşallah dolar düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...