Merhaba Dostlar adım Kerem Eren,8.camtasia eğitim videomuzda ekranımızı püf noktalarıyla nasıl kaydedebiliriz? ve bir çok püf nokta verdim özellikle videonun sonuna kadar dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler <3
arkadaşlar keşke videonun altına yorum yapsanız çok güzel olureline emeğine sağlık güzel video olmuş
8.video kankaGüzel video olmuş devamı gelir umarım
olabilircamtasia gerçekten çok iyi ama ücretli bir uygulama
düşük bilgisayarlar hep bunu kullanıyor ,8 gb üstü premiere pro istiyor herkes mecbur camtasia capcut etrafında dönüp duruyorUygulama güzel duruyor ama bedava uygulamalardan çok farkı varmış gibi gelmedi bana ya
thx good brocamtasia is a really good but paid app
Emeğine sağlık <3Merhaba Dostlar adım Kerem Eren,8.camtasia eğitim videomuzda ekranımızı püf noktalarıyla nasıl kaydedebiliriz? ve bir çok püf nokta verdim özellikle videonun sonuna kadar dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler <3
teşekkkür ederim <3Emeğine sağlık <3
obs daha iyi diye biliyorumMerhaba Dostlar adım Kerem Eren,8.camtasia eğitim videomuzda ekranımızı püf noktalarıyla nasıl kaydedebiliriz? ve bir çok püf nokta verdim özellikle videonun sonuna kadar dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler <3