- Yasaklandı
Onaylı Üye
MERHABALAR ARKADAŞLAR PALADİNS OYUNUNDA HİLE BİLEN VARMI
WALLHACK OLSA YETER ANCAK AİMBOT VS. OLSA DAHA İYİ OLUR
WALLHACK OLSA YETER ANCAK AİMBOT VS. OLSA DAHA İYİ OLUR
ya ne zaman hile istesem aynı şeyi diyorsunuz niye bulmanın o adar kolay olduğu şeyi burda size sorarak yoriyim tabikide baktım hemde googlede 3.sayfaya bileyoutubede veya googlede aratirsan bula bilirsin
Bende Black Squad Hilesine Baktım 2 Hafta Once Bir Suru Kaynak Var Ama %90 Viruslu Birtane İndirdim Hile Çalıştı Ama Yanındada Saçma Sapan Rusca Programlar Kurdu Google Farklı Bir Tarayıcı Oldu Bir Suru Şeyler Oldu Sonra Format Atmak Zorunda Kaldım. Ondan Dolayı Bu Devirde Kimseye Güvenilmez.Kardeş bu konu önceden de açılmıştı yapılmayacak diye de açıklama yapıldı.Ayrıca daha demin google'ye paladins hack yazdım onlarca kaynak çıktı,ama güvenilir mi bilemem.
evet bunda haklısın banada oldu aynısı bilindik daha iyiBende Black Squad Hilesine Baktım 2 Hafta Once Bir Suru Kaynak Var Ama %90 Viruslu Birtane İndirdim Hile Çalıştı Ama Yanındada Saçma Sapan Rusca Programlar Kurdu Google Farklı Bir Tarayıcı Oldu Bir Suru Şeyler Oldu Sonra Format Atmak Zorunda Kaldım. Ondan Dolayı Bu Devirde Kimseye Güvenilmez.![]()
Ne alaka hacı ?wolftü GoldHack v.31
Nasıl Çalışır?
1-Dosyayı İndirin
2-Dosyanın İçindeki Launcheri Çalıştırın
3-Oyunu Başlatın Hile Ekranı Önünüze Gelecek Zaten
ne alaka bu şimdiwolftü GoldHack v.31
Nasıl Çalışır?
1-Dosyayı İndirin
2-Dosyanın İçindeki Launcheri Çalıştırın
3-Oyunu Başlatın Hile Ekranı Önünüze Gelecek Zaten